Bigger Group intra pe piata din Bulgaria
Joi, 08 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Bigger Group se extinde catre piata din Bulgaria, deschizandu-si o filiala la Sofia, potrivit agentiei - un prim pas pe care agentia il face spre dezvoltarea activitatii si serviciilor in spatiul balcanic.

 

„Am decis sa intram pe piata din Bulgaria printr-un parteneriat cu una dintre cele mai creative agentii de publicitate locale independente, VPR Advertising”, afirma Marcel Straut, seful companiei.

 

„Am analizat activitatea multor companii romanesti si modul lor de penetrare a pietelor din regiune si ne-am dat seama ca foarte multi clienti din Romania si-au dezvoltat businessurile pe piata din Bulgaria”, motiveaza compania dechiderea filialei bulgaresti.

 

VPR Advertising activeaza pe piata din Bulgaria din anul 2004, oferind servicii de communication planning, strategie de brand, dezvoltare de noi produse, package design, creatie si productie publicitara, publicitate interactiva si BTL. Portofoliul de clienti ai VPR Advertising cuprinde clienti din domenii variate: pharma, retail, food, soft & alchoolic drinks, real estate development.

 

Bigger Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro. Aceasta cifra reprezinta o crestere de peste 160% fata de anul precedent, depasind estimarea de 11,7 milioane euro facuta la inceputul anului trecut.


PUBLICITATE: