Atentie compacta pentru femei in Evenimentului zilei de Duminica
Marti, 22 Noiembrie 2005

Atentie compacta pentru femei in Evenimentului zilei de Duminica( AdPlayers.ro ) “Credem ca noua noastra editie de Duminica a ziarului va ajuta cititorii nostri sa petreaca o Duminica placuta: sa fie conectati la ce se intampla in lume si sa-si ia informatii utile legate de ce anume ar putea sa faca Duminica” a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Oliver Gottstein, Director Executiv, Evenimentul zilei (foto). “Noul concept acorda de asemenea o importanta deosebita cititoarelor noastre – 8 pagini fiind dedicate lor in mod special” a mai subliniat executivul Ringier Romania – editorul ziarului.

Atentie compacta pentru femei in Evenimentului zilei de Duminica

“Formatul compact se potriveste cel mai bine pentru noul concept al editiei de duminica si permite abordarea mai multor subiecte prin marirea numarului de pagini: 32 de pagini full color” afirma Theodor Manolache, Marketing Manager, Evenimentul zilei. “ Speram ca acest lucru sa atraga noi cititori pentru editia de duminica”a mai adaugat Manolache.

“Ne adresam cu editia de duminica oamenilor din clasa de mijloc, activi, persoane cu nivel mediu si inalt de educatie, cu varsta cuprinsa intre 25-45 (target restrans)” a declarat  Theodor Manolache, Marketing Manager, Evenimentul zilei.

Targetul editiei de duminica este format din cititorii editiilor din cursul saptamanii ai Evenimentului zilei, dar si din cei care cauta un ziar de referinta duminica. Dupa cum sustin editorii, “Evenimentul Zilei fiind singurul ziar de referinta cu editie de duminica”.

Evenimentul zilei a relansat editia de duminica, 30 octombrie, formatul compact al ziarului avand dimensiunile de 26,5 cm x 36 cm. Nou relansata, editia de Duminca are un tarif de 3000 EUR pentru o pagina de publicitate color si 1950 EUR pentru una alb-negru.

Atentie compacta pentru femei in Evenimentului zilei de Duminica

Evenimentul zilei de duminica este practic un saptamanal cu continut structurat pe sectiuni cum sunt actualitate, interviuri, articole de opinie asupra principalelor evenimente ale saptamanii, evenimentele saptamanii viitoare, sport, 8 pagini pentru doamne, high-tech, sport, ghid tv cu recomandari, cat si recomandari pentru o duminica cat mai placuta si relaxanta, spun reprezentantii nou lansatei editii de Duminica.

Vorbind despre promovarea noii editii de Duminica, Manolache spune ca “Pentru campania de relansare am folosit statiile de radio Europa FM, Kiss FM, Radio 21, Star FM, Radio Total, iar pentru print titlurile din portofoliul Ringier si nu numai”

Pentru primul semestru al acestui an, reprezentantii Evenimentul zilei declara ca editia de duminica are o audienta de 565.800 cititori/editie si aproximativ 50.000 de exemplare vandute/editie .

Evenimentul zilei este editat de trustul de presa elvetian Ringier. In Romania Ringier mai editeaza: Bolero, Bravo, Bravo Girl, Capital, Libertatea, Libertatea pentru femei, Lumea Femeilor, ProSport, TV mania, TV Satelit, Unica.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: