Asociatia de protectia consumatorilor Infocons avertizeaza asupra alegerii furnizorului de energie
Miercuri, 19 Iulie 2017

adplayers. info

Centrul National de Consiliere si Consultanta a Consumatorilor (CNCCC) in Domeniul Energiei Electrice destinat consumatorilor din Romania vine in sprijinul cetatenilor avertizand ca fiecare dintre noi avem dreptul de a ne alege furnizorul cu care dorim sa colaboram, informeaza reprezentantii de comunicare.

Potrivit centrului, drepturile consumatorilor de eneregie electrica trebuie respectate atat la schimbarea furnizorului, cat si pe toata perioada semnarii si desfasurarii contractului. Proiectul C.N.C.C.C. in Domeniul Energiei Electrice este initiat de InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

In cadrul acestuia, consumatorii au la dispozitie un numar de telefon unic – 021 9615*, la care pot suna pentru consiliere si consultanta in domeniul energiei electrice, precum si informatii cu privire la depunerea unei sesizari. Acestia pot depune sesizarea in format scris prin e-mail la adresa: sesizarienergieelectrica@protectia-consumatorilor.ro, prin posta la O.P. 53, C.P. 83, sector 4, Bucuresti, sau completand direct Formularul online de solicitare consultanta.

Informarea si consilierea consumatorilor se va acorda cu titlu gratuit, precum si demersurile necesare in vederea Solutionarii Alternative a Disputelor pentru litigiile dintre consumatori si furnizorii de energie electrica.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociatie Nationala de Protectia Consumatorilor, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, apolitica, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Mai mult in PR, Comunicare publica, 


PUBLICITATE: