Artmark Historical Estate Romania vinde si Ungaria
Marti, 04 Aprilie 2017
 

Potrivit Artmark Historical Estate, lansarea are loc cu doua importante proprietati oferite spre vanzare in zona lacului Balaton: domeniul viticol Liszkay si castelul Somssich.

adplayers.info

Artmark Historical Estate, divizia Artmark specializata in vanzarea monumentelor istorice si de arta, si-a extins din acest an operatiunile si in Ungaria, anunta reprezentantii de comunicare ai casei de licitatii.

Potrivit Artmark Historical Estate, lansarea are loc cu doua importante proprietati oferite spre vanzare in zona lacului Balaton: domeniul viticol Liszkay si castelul Somssich. Prezentarea acestor proprietati de o rara frumusete, situate in cea mai atractiva zona turistica a Ungariei, o puteti vedea pe http://artmarkhistoricalestate.ro/ungaria.html.

Artmark Historical Estate se concentreaza pe atragerea atentiei investitorilor internationali in turism, inclusiv retele hoteliere internationale, asupra portofoliul de imobile istorice romanesti. Astfel s-ar putea reabilita, restaura si pune in circuit turistic-cultural bijuterii arhitecturale romanesti, incarcate de istorie, prea putin cunoscute si adesea lasate in ruina. Perfomanta aceasta a reusit-o deja Ungaria, iar Artmark Historical Estate incearca sa urmeze aceste bune practici.

Ultimele exemple de succes in demararea de proiecte de reabilitare si introducere in circuit turistic sunt: vila Știrbey din Mamaia, castelul Salbek din Petris (Arad) si castelul Pogany din Paclisa (Hunedoara).

Actualizare 5 aprilie:

Preturile de pornire si estimarile privind valorile la care vor fi achizitionate:

Pentru *Domeniul turistic viticol Liszkay*:

Pretul de pornire: 4.500.000 €

Estimare: 5.000.000 € - 6.000.000 €

 

Pentru *Castelul Somssich*

Pret de pornire: 1.000.000 €

Estimare: 1.500.000 € - 2.000.000 €

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: