Antalis vrea 5% din business cu noua divizie de packaging
Marti, 26 Ianuarie 2010
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Antalis Romania dezvolta o noua divizie de packaging si extinde gama de produse destinate industriei publicitare, dupa cum afirma Lorett Mincu, managerul companiei.„In 2010, ne-am propus ca 5% din cifra de afaceri a companiei sa fie realizata de noua divizie de Packaging de la Antalis Romania”, a afirmat pentru AdPlayers, Lorett Mincu, Managing Director la Antalis Romania.

Miscarea are loc dupa inchirierea a unui spatiu nou de 10.000 mp in parcul industrial Bucharest West, dezvoltat de Portland Trust la km 14 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, locatie menita sa eficientizeze procesarea comenzilor de la momentul solicitarii pana in momentul cand marfa ajunge la client.

Mutarea Antalis consituie o ultima etapa a strategiei de integrare dupa achizitia Map Merchant Romania, un alt jucator important pe piata hartiei, incheiata anul trecut. Cele doua unitati de business au raportat impreuna la finele anului 2008 o cifra de afaceri de 35 milioane de euro.

Noul depozit consolideaza operatiunile logistice care pana acum se desfasurau prin intermediul a doua locatii diferite situate in acelasi parc industrial. Antalis Romania nu este la prima tranzactie imobiliara,  in aprilie 2009 compania relocandu-si birourile intr-o cladire cu o suprafata de peste 1.100 metri patrati situata in centrul capitalei, in zona Unirii.

Cu vanzari de 3,4 miliarde euro in 2008, potrivit companiei, Antalis este lider european si numarul 4 mondial in distributia materialelor utilizate ca suport in comunicare: hartii si cartoane tipografice, hartii pentru aplicatii de birou, hartii si cartoane creative, materiale pentru signalistica si comunicare vizuala. Compania este detinuta in totalitate de grupul financiar francez Sequana.


PUBLICITATE: