Antalis vinde online peste 3.000 de produse suport in productia de comunicare si packaging
Marti, 12 Noiembrie 2013

 adplayers, Iulian Toma.

Antalis a lansat si in Romania oferta platformei online a companiei, disponibila in prezent pe pietele din UK, Franta, Germania, Ungaria, Rusia si Turcia. Magazinul online antalis.ro pune la dispozitia productiei de ambalaje si industriei de marketing si comunicare  peste 3.000 de produse suport. 

Cei interesati pot da comanda atat pentru produsele disponibile pe piata romaneasca cat si comenzi speciale ale unor produse disponibile in portofoliul international. Customizat pentru 12 profiluri de activitate de la designer, director de marketing si comunicare, pana la tipograf, editor sau logistica de packaging, portalul este structurat si dupa tipuri de aplicatii cum sunt office, print, comunicare vizuala sau ambalaje.

Spre exemplu, intrand pe produse de comunicare vizuala, utilizatorul poate alege de la semnalistica in magazine, la standuri, publicitate outdoor, ambalaje promotionale sau decorare masini. Pentru cei mai putini familiarizati cu terminologia specifica ori standardele si dimensiunile hartiilor, platforma online antalis.ro ii salveaza pe cei pusi in dificultate atat cu un dictionar de termeni din domeniile de activitate cat si formate si dimensiuni standard ale hartiilor furnizate in industrie. La toate acestea, platforma adauga celor interesati si un ghid de utilizare pentru fiecare produs disponibil in portofoliu.

Cum functioneaza o comanda?

“Comanda online pleaca direct in call-center-ul Antalis care stabileste impreuna cu clientul locul si conditiile de livrare ale produselor comandate. O serie intreaga de servicii de livrare oferite de Antalis vin sa ajute clientul in receptia cat mai rapida a comenzii” a declarat pentru adplayers Alina Penciu, directoarea de comunicare a companiei Antalis.

Mai mult in Productie
 


PUBLICITATE: