Andreea Carcoreanu, PR & Communication Manager la ARBOmedia pleaca din companie
Marti, 30 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Andreea Carcoreanu, PR & Communication Manager la ARBOmedia pleaca din companie

Andreea Carcoreanu (foto), PR & Communication Manager la ARBOmedia se desparte de regia de vânzari de publicitate, de la sfârsitul acestei luni.

Contactata de catre AdPlayers si referindu-se la motivele plecarii, Andreea Carceoreanu a declarat: “Aleg sa plec acum pentru ca simt ca este momentul potrivit sa fac un pas înainte în cariera mea, urmând sa ma alatur unei agentii unde voi avea ocazia sa fac PR pentru unii dintre cei mai mari clienti de publicitate. Este o schimbare de registru pe care o percep ca o mare provocare”.

Fostul oficial de comunicare ARBOmedia nu a dezvaluit numele agentiei sau al clientilor pentru care va lucra.

Andreea Carceoreanu (32 ani) lucreaza la ARBOmedia de 4 ani si ocupa postul de PR & Communication Manager de la începutul anului 2006. Absolventa a Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti, Sectia de Filosofie Moral – Politica, ea a venit la ARBOmedia din iunie 2002. În martie 2003 s-a alaturat departamentului de PR & Comunicare al regiei, pe care l-a si coordonat, de la 1 ianuarie 2006.

“ARBOmedia a reprezentat pentru mine o experienta importanta, care mi-a adus satisfactii profesionale si, nu în ultimul rând, o echipa adevarata alaturi de care mi-a facut mare placere sa lucrez”, a încheiat ea.


PUBLICITATE: