Anca Vlad, fondatoarea Fildas Group, a fost ajutata la transferul de knowledge intre generatii de Conferintele Afacerilor de Familie FBN Romania
Miercuri, 31 Octombrie 2018

 

Credit: FBN Romania


"FBN Romania pe noi ne-a pus pe roate si ne-a ajutat enorm. Eram (eu si fiul meu n.r) in plin proces de transfer de knowledge si nu stiam cum sa abordam subiectul, iar relatia mama fiu nu este deloc usoara." spun Anca Vlad la Conferinta Afacerilor de Familie FBN Romania

adplayers. info

Anca Vlad, fondatoarea Fildas Group, a fost ajutata la transferul de knowledge intre generatii d Conferinele Afacerilor de Familie FBN Romania.

 „FBN Romania pe noi ne-a pus pe roate si ne-a ajutat enorm. Eram (eu si fiul meu n.r) in plin proces de transfer de knowledge si nu stiam cum sa abordam subiectul, iar relatia mama fiu nu este deloc usoara. Dar, datorirta conferintelor FBN la care Alex a participat pe de-o parte, si eu pe de alta parte, am reusit sa gasim calea si cred ca acum suntem intr-un punct foarte bun.”, a spus Anca Vlad participant la Conferinta Anuala a Afacerilor de Familie in calitate de fondator al Fildas Group, o afacere de familie membra a Asociatiei Family Business Network Romania.

Conferinta Afacerilor de Familie, organizata de Family Business Network Romania pe tema „Guvernanta corporatista in afacerile de familie. Solutii personalizate de investitii pentru administrarea bunurilor familiei” a avut loc luni, 29 octombrie 2018, in Bucuresti – Hotel Athenee Palace Hilton.


„Guvernanta corporatista in afacerile de familie. Solutii personalizate de investitii pentru administrarea bunurilor familiei”, 29 octombrie 2018, in Bucuresti – Hotel Athenee Palace Hilton.

Conferinta din Romania i-a avut ca invitati speciali pe Charles Robinet-Duffo, din cadrul grupului PDG Henner Franta, care a vorbit despre experienta transferului intre generatia a doua si a treia si Jakub Kolodziej ide la Roleski Group Polonia, care a adus in discutie experienta trecerii conducerii la a doua generatie.

In cadrul Conferintei Afacerilor de Familie de la Bucuresti au mai luat cuvantul Florin Madar – Presedinte FBN Romania si fondator Temad, Sorana Baciu – Presedintele Asociatiei Administratorilor Independenti AAI, Lukas Puchinger – Portfolio Manager LGT Bank, Angela Rosca – Managing Partner Taxhouse, Gabriel Sincu, Corina Mindoiu, Andreea Cosmanescu – EY Romania

Locul 1 in Top 50 cele mai influente femei din Romania editia 2018 a Forbes, Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic, o afacere construita pas cu pas, intr-un sfert de secol. Astazi, Grupul Fildas – Catena este unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania pe piata de distributie pharma si cu amanuntul, avand peste 6000 de angajati si afaceri cumulate de 1 256 milioane euro.

Compania Fildas Trading a intrat in premiera in Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala si de Est, realizat de Coface, direct pe pozitia 355, fiind a cincea cea mai mare companie antreprenoriala autohtona.

Lantul de farmacii Catena, cu un numar de peste 650 de farmacii, este lider pe acest segment. Investitiile masive si sistematice in brandul Catena au dat roade. In acest an, Catena a fost premiata cu trofeul Superbrands in cadrul Galei Superbrands, precum si cu premiul Qudal 2018/2019- Farmaciile Catena Nr. 1 in Calitate si Servicii.

Family Business Network Romania (FBN Romania) a fost infiintata in anul 2012 si urmareste sa popularizeze in Romania conceptul „afacere de familie” si potentialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economica si sociala a Romaniei.

Incepand cu anul 2015, FBN Romania a devenit membra a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles. Pentru detalii vizitati www.europeanfamilybusinesses.eu

Membrii Asociatiei FBN Romania sunt antreprenorii ce detin companiile: Adrem Invest, Agricin, Amset Prodexim, Autonom Services, Bog’Art, Class Living, Cris-Tim, Dinamic 92 Distribution, Electra, Eximtur, FAN Courier Express, Fildas Trading, Ivatherm, Global Vision, MBT Telecom, M&M Product, Novaintermed, Omnilogic, Secpral Pro Instalatii, Skela, Temad  Co, Te-Rox, Tecnostar Consulting, Tester Grup, Transavia.

Carrefour, Volkswagen, BMW, Ford Motor, Fiat, Porsche, L’Oreal, Arcelor Mittal, Samsung Electronics, Auchan, Cargill sunt, la randul lor, cateva dintre cele mai cunoscute companii din lume care sunt afaceri de familie.

Fotografii si filme din cadrul evenimentului sunt disponibile online pe pagina web si pe pagina de Facebook Family Business Network Romania:

Mai mult in Business, Conferinte, Antreprenoriat

 


PUBLICITATE: