Am aflat cine recruteaza pozitia de MD al agentiei de 15 ani
Luni, 27 Octombrie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Anuntul de saptamana trecuta pe Best Jobs, in care se cauta un Managing Director pentru o agentie de publicitate de 15 ani pe piata, este unul cat se poate de real, dupa cum a confirmat pentru AdPlayers, Ioana Adam, responsabilul de recrutare care ne-a confirmat ca se afla si la originea anuntului de pe Neogen.

 

Desi a evitat sa ne ofere detalii privind numele clientului, Ioana Adam a multumit AdPlayers pentru corecturile aduse anuntului publicat pe Best Jobs, in care se cauta sef pentru o agentie “Ful service”, autorii anuntului facand intre timp si binemeritata corectura “Full Service”.

 

Din pacate secretele nu mai pot fi pastrate astazi asa cum se intampla inaintea aparitiei Google. O stranie coincidenta pe Internet ne dezvaluie ca o doamna sub acelasi nume – Adam Ioana – este si proprietarul unei companii de recrutare numita Business Development & Consult.

 

Pana acum numai pe Best Jobs au aplicat pentru pozitia de managing director respectiva aproape 100 de candidati. Chiar daca nu am aflat numele companiei, pe care speram sa-l primim de pe un email privat, AdPlayers a aflat pentru cititorii sai un link direct: adam punct ioana at gmail punct com.


PUBLICITATE: