Alianta cu 30 de ani de experienta in productia publicitara, pentru Romania si Europa Centrala si de Est intre Impression Graphics si United Team.
Joi, 24 Iunie 2021

 

Geo Baraian, Fondator, Impression, Petrica Paraschiv, United Colors Team, Florian Visovan, partener si Director General United Colors Team.
Credit: MEALCHEMY

La baza aliantei celor doi dintre cei mai importanti jucatori in industria de productie publicitara si print stau peste 30 de ani de experienta insumata si 2 milioane de Euro in investitii, dintre care jumatate in utilaje adiacente procesului de productie.

AdPlayers. info

Uniti vor sa faca impresie in productia publicitara si print. Impression Graphics si United Team, doi dintre cei mai importanti jucatori din productia publicitara si a printului, semneaza o alianta care isi propune sa aiba un impact valoros pentru beneficiarii industriei, atat agentii cat si marketeri, anunta cele doua entitati, intr-o comunicare comuna.

Initiatorii aliantei promit ca, impreuna, competentele combinate ale celor doua companii vor deservi clienti exigenti, oferind o singura destinatie de calitate pentru tot ce inseamna experienta tipografica - print, indiferent de dimensiuni, de la tiparul clasic la cel de tip outdoor, si productie, in toate declinarile ei - standuri, signalectica, mobilier urban, arta digitala sau proiecte cu design unic.

Obiectiv. Nu doar Romania, ci si referinta pentru Europa Centrala si de Est

La baza aliantei celor doi dintre cei mai importanti jucatori in industria de productie publicitara si print stau peste 30 de ani de experienta insumata si 2 milioane de Euro in investitii, dintre care jumatate in utilaje adiacente procesului de productie.

Ce promit cele doua companii, fondate de Geo Baraian - Impression si Petrica Paraschiv – United Colors Team?


Credit: MEALCHEMY

“Viteza de reactie la nivelul secolului 21, cand prezentul este trecut pentru clienti, o abordare proactiva in maniera de gestionare a proiectelor, aceeasi calitate care i-a recomandat intotdeauna, o mana intinsa clientilor tratati ca parteneri de business si sansa de a discuta cu o singura entitate, atunci cand proiectele de print, outdoor sau productie sunt de maxima diversitate” spune
Geo Baraian, Fondator,  Impression Graphics.

Cu echipe competente, expertiza, utilaje de ultima generatie si management agil, obiectivul celor doi lideri, care acum coordoneaza operatiunile uneia dintre cele mai mari si mai specializate entitati de productie locale, este sa deserveasca nu doar piata din Romania, ci sa devina o referinta in Europa Centrala si de Est.


Credit: MEALCHEMY

“Cu utilaje de noua generatie, capabile sa livreze exigente si rafinament executional, dar si personalizare pana la ultimele detalii, cu competentele echipelor noastre care vor lucra synergetic, avem toate datele pentru a depasi asteptarile celor mai exigenti clienti”, a adaugat
Florian Visovan, partener si Director General United Colors Team.

Mai mult in Business, Productie Publicitara, Parteneriate si Achizitii, Parteneriate

 


PUBLICITATE: