Agentia GRF+ , parteneriat strategic in comunicare cu Federatia Romana de Volei
Vineri, 21 Octombrie 2022

 

Nationala Feminina de Volei

AdPlayers. info

Agentia de comunicare GRF+ a devenit partener strategic al Federatiei Romane de Volei, reprezentand-o pe aceasta in vederea dezvoltarii si intermedierii sponsorizarilor comerciale.

Acordul este unul multianual, astfel, FRV fiind parte integranta a portofoliului de marketing sportiv si sponsorizari al agentiei. Astfel, din lista de discipline sportive prezente in portofoliul echipei de Sports & Sponsorship a GRF+ va face parte si voleiul, pe langa fotbal, tenis, running si motorsport.

„Posibilitatea de a reprezenta Federatia Romana de Volei ne onoreaza, fiind o disciplina frumoasa, care merita mult mai multa atentie, dar si un nivel mai ridicat al sponsorizarilor, astfel incat acest sport sa continue sa creasca, nu doar pe plan sportiv, ci si din perspectiva activitatilor de marketing. Stim cu totii faptul ca voleiul este unul dintre putinele sporturi din Romania care obtin rezultate importante la nivel international, dovada fiind calificarea nationalei feminine de volei la Campionatul European, iar acest fapt ar trebui sa atraga sustinerea mai multor organizatii, dar si a publicului.”, a declarat Victor Voicu, Head of Sports & Sponsorship, GRF+.

„Recladirea si ridicarea voleiului romanesc la rang de sport national reprezinta proiectul de suflet spre care se indreapta zi de zi toate gandurile, trairile, eforturile si nazuintele echipei Federatiei. Ne bucura sa avem alaturi de noi in acest demers pe partenerii nostri de la GRF+, carora le este cel putin tot atat de drag acest sport precum noua. Dorim sa dezvoltam si sa ne bucuram impreuna de o poveste de succes din care sa aiba de castigat sportivii, competitiile nationale, care sa aduca tot mai mult public in tribune si astfel acest sport sa isi gaseasca un loc special in inimile copiilor.”, a declarat Adin Cojocaru, presedintele Federatiei Romane de Volei.

Federatia Romana de Volei

Cu 90 de ani de istorie si performanta, Federatia Romana de Volei (FRV) este organismul de conducere a voleiului din Romania. Varful de lance il reprezinta cele doua echipe nationale puternice (volei feminin si masculin seniori), care au avut o prezenta constanta in ultimii 5 ani la toate turneele finale de Campionate Europene, ambele echipe fiind calificate la Campionatul European din 2023. Mai mult, echipele nationale de volei pe plaja inregistreaza rezultate remarcabile la turneele finale, clasandu-se mereu pe locurile fruntase la Campionatele Balcanice.

Obiectivul pe care si-l propune Federatia Romana de Volei este cresterea notorietatii echipelor nationale si a campionatelor interne, a vizibilitatii voleiului in plan national si atragerea copiilor catre acest sport, cu scopul organizarii de competitii de masa vizand largirea bazei de selectie.

Mai mult in Sport Marketing, Sponsorship, Media, Parteneriate


PUBLICITATE: