Affichage si AMCO fac 10,5 mil. EUR
Joi, 06 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro/News, Iulian Toma)

Affichage Romania ocupa azi pozitia a 2-a in clasamentul companiilor de outdoor romanesti, dupa achizitionarea companiei Amco si diviziei de outdoor a Amco Advertising, marindu-si cota de piata, potrivit oficialilor companiei, la peste 25%.

”La inceputul lui 2006, ne-am propus obiectivul de a deveni numarul II in Romania”, spune Lucian PaIaz (foto), CEO Affichage Romania.

„Azi, acest obiectiv a fost atins, grupului Affichage Romania alaturandu-i-se companiile Romanian Billboard Network, Amco SRL si divizia de Outdoor Amco Advertising.

„La o piata estimata in 2007 la 50 milioane euro rate card sau 42 milioane euro net, Affichage Romania si Amco au, in acest an, o cifra de afaceri cumulata de 10,5 milioane euro”, mai spune Palaz.

Compania este prezenta in peste 60 de orase cu peste 3500 de fete publicitare, 1000 dintre acestea fiind ale companiilor Amco si Amco Advertising. Echipa Affichage Romania este formata din 50 de angajati, 6 dintre acestia fiind angajatii Amco pana la momentul achizitiei. 

Amco este una dintre primele companii de outdoor romanesti - infiintata in anul 1996 – ce isi concentra activitatea in centrul tarii, cu precadere in Brasov si in orasele invecinate, dar si in restul tarii. Impreuna cu Amco Advertising, cumuleaza o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro.

Grupul elvetian Affichage Group, numarul 6 mondial in publicitatea outdoor, a preluat Churchill View, numarul 3 pe piata publicitatii stradale autohtone, la inceputul anului 2006.

PUBLICITATE: