AdMarket si GMP, la AdCouture (The Money Channel), de la 23:00
Luni, 29 Septembrie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

AdMarket 2008 intra in dezbatere si la AdCouture, emisiunea de la The Money Channel prezentata de Serban Ciusca, care ii va avea ca invitati pe Dan Petre (Managing Partner D&D Research) si Adrian Tuluca (General Manager Propaganda si vicepresedinte UAPR). Cei trei vor aduce in discutie ce noutati aduce a patra editie a studiului privind agentiile de publicitate din Romania.

 

Realizat de compania de cercetare D&D Research, la initiativa UAPR (Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania) si IAA (International Advertising Association Romania), AdMarket2008 va prezenta, potrivit autorilor sai, radiografia pietei de publicitate romanesti. Studiul se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie 2008, rezultatele uramand sa fie publice in luna decembrie a acestui an.

 

La sectiunea “Insider”, Adcouture il are ca invitat pe Felix Tataru, Managing Partner GMP, care va vorbi despre business-ul si clientii agentiei pe care o conduce si despre cum a reusit sa mentina echilibrul GMP dupa plecarea mai multor echipe de creatie. 

 


PUBLICITATE: