Achim (Green Film), Gusa (ex Imager) si Bratianu (ex GMP, Sister, Frank) au fondat Green Colectiv
Miercuri, 19 Mai 2010


Fondatorii Green Colectiv: Alex Bratianu (stanga), Gabriel Achim (centru) si Paul Gusa (dreapta)

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Regizorul si fondatorul Green Film, Gabriel Achim (foto, centru), impreuna cu ex new business-ul Imager, Paul Gusa (dreapta) si fostul creativ de la GMP, Sister si mai apoi Frank, Alex Bratianu (stanga), au lansat Green Colectiv. Compania se pozitioneaza o agentie independenta care ofera servicii de creatie, strategie, productie si chiar media. Intr-un cuvant, full-services.

Hartiile de la Registrul Comertului sunt calde, iar „pravalia” lucreaza deja pentru un client din domeniul panificatiei care nu s-a lasat dezvaluit. Discutiile pentru infiintarea agentiei au inceput in martie. Intrebat cum si-au intersectat drumurile profesionale, Paul Gusa, partener si Business Development-ul Green Colectiv a raspuns simplu: „La o cafea”.

„Gabriel Achim era oarecum in business-ul de productie in publicitate cu Green Film, insa a lucrat mai mult pentru agentii de pe piata internationala. El a fost si cu ideea infiintarii agentiei de publicitate full service, avand asigurata practic o parte importanta din expertiza de productie, partea de film-video”, a adaugat Paul Gusa. 

Al treilea partener, copywriter-ul Alex Bratianu, a lucrat in trecut la GMP, Sister si mai apoi Frank. A intrat in povestea Green Colectiv din luna aprilie. „Ne-am intalnit cand lucram la Frank. Gabi (Achim n.r.) prezenta un proiect al Green Film, si asa ne-am cunoscut. Ulterior mi-a spus despre povestea agentiei de publicitate, si am spuns „DA””.

Personajul principal, Gabriel Achim, era la filmari astazi. Lucreaza pentru lung metrajul „Adalbert Dream”, un film inceput de curand, pentru care a primit deja cateva selectii internationale pentru scenariu si productie. Achim a lucrat cu Green Film si in productia de film in publicitate pentru agentii internationale cum sunt Young & Rubicam Bruxelles, Saatchi & Saatchi Spania, TBWA\Chiat\Day San Francisco, Dentsu si BBDO Tokyo.


PUBLICITATE: