Acasa.ro vrea nr.1 în urmatorii trei ani
Luni, 27 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Cristian Ditoiu (foto) conduce de cateva zile, din postura de General Manager, Acasa.ro - cel mai important proiect al Vodanet Media, dupa ce a coordonat un an divizia de Internet de la Realitatea Catavencu.

Intrebat de AdPlayers ce inseamna mai exact venirea sa la Acasa.ro, Ditoiu a declarat: „Voi fi responsabil de strategia de dezvoltare a acasa.ro si de implementarea acesteia. Asta impreuna cu actuala echipa de management – Vlad,Raluca si Lucian au sustinut pana acum acasa.ro .

Numarul 1, in trei ani

Obiectivul principal? „In urmatorii 3 ani vreau ca Acasa.ro sa fie pe o pozitie fruntasa, respectiv unul din primele doua locuri. Nu stiu inca daca in doi ani vom obtine locul 1, dar acesta este obiectivul nostru”, mai precizeaza Cristian Ditoiu.

„Locul intai este obiectivul final. Pana atunci, insa, avem mai multe obiectivecel mai important dintre ele fiind  ca acasa.ro sa capete o pozitionare. In primavara vreau sa pot opri un om pe strada si sa-mi spuna ca acasa.ro este un portal si ca foloseste cel putin trei servicii prezente pe acesta”.

Dupa 2-3 ani, afacerea portalului ar trebui sa creasca si in servicii. „Pe langa publicitate, in urmatorii 2 ani ar trebui ca aproape jumatate de business sa vina din servicii”, spune Ditoiu.

„Chiar daca nu vorbim de jumatate, oricum o mare parte din business va trebui sa vina si din servicii, nu doar din publicitate”, continua seful acasa.ro, adaugand ca aproape 80% din afacerea portalului vine in prezent din publicitate.

Acasa.ro se va desprinde de Vodanet

“Incepand din ianuarie 2008, Acasa.ro se va desprinde din Vodanet Media si se va forma o companie separata unde fondatorul Vodanet – Vlad Stan, va fi in continuare partener”, a mai declarat pentru AdPlayers, despre viitor, Cristian Ditoiu.

Desi Ditoiu nu a dezvaluit ponderea actionarilor sau partenerilor, surse din piata spun ca grupul NCH va controla 60% din decizia companiei, urmand ca Vlad Stan sa detina 40% din noua companie.

Cel mai important proiect al Vodanet Media, Acasa.ro este al treilea portal din Romania, cu un milion de vizitatori unici care fac in jur de 10 milioane de afisari. Pe langa acasa.ro, Vodanet mai detine in portofoliu nume cum sunt ele.ro, bloombiz.ro, smartbuy.ro .


PUBLICITATE: