Acasa.ro face 25% din Vodanet Media
Vineri, 13 Aprilie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Ponderea acasa.ro in economia Vodanet este undeva la 25%”, a afirmat, pentru AdPlayers,  Marius Pahomi, Director Dezvoltare –Vodanet Media, intrebat cat reprezinta acasa.ro in business-ul editorului online. „Nu este foarte mare, insa se inscrie intr-o dinamica de crestere sustinuta, in deplin acord cu strategia Vodanet pe termen mediu si lung.”

Despre potentialul de business al portalului, Marius Pahomi sustine ca “Portalul acasa.ro a inregistrat in ultima perioada peste 21.000.000 de afisari / luna”„Din estimarile noastre, la acest nivel, potentialul portalului de a genera venituri din publicitate online poate ajunge la 450.000 euro / luna exprimat la rate card (tarif lista n.r.)”

Potrivit oficialilor Vodanet Media, portalul Acasa.ro se transforma intr-o platforma integrata de informatie, cultura, entertainment si servicii interactive, proiect care preconizeaza sa gazduiasca o echipa de peste 50 de oameni pana la sfarsitul anului.

“Noua pozitionare se inscrie in strategia de dezvoltare a portalului acasa.ro si este o etapa fireasca a evolutiei acestuia”, adauga si Raluca Georgescu (foto) – Project Manager Acasa.ro.

Cu o experienta de aproape 2 ani ca Business Analyst la Vodanet Media, dupa cum afirma oficialii editorului online, noul Director de Proiect -Raluca Georgescu o inlocuieste pe Camelia Ionita Manzatu, fostul project manager.

“Camelia Ionita-Manzatu, project managerul de la acasa.ro nu va mai face parte din echipa Vodanet”, a spus Vlad Stan, Managing Director Vodanet Media. „Ma bucur insa ca experienta pe care a acumulat-o alaturi de noi nu se va pierde si sunt convins ca ea va continua sa aduca un plus de valoare industriei“.


PUBLICITATE: