480.000 EUR productie de publicitate si "Mari Actori Romani" la Sud-Est Production
Miercuri, 09 Martie 2011


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Sud-Est Production a incheiat 2010 cu productii multimedia de aproape 480.000 EUR (2.054.730 lei), in crestere cu aproximativ 60% comparativ cu 2009, cand inregistra aproape 300.000 EUR (1.298.498 lei).


Infiintata in 2006, Sud-Est Production este o casa de productie independenta, fondata si condusa de Sorin Popescu (foto), managerul companiei, un fost producator la Pro TV.

Pe langa proiecte cum sunt „Colectia mari Actori Romani” si „Povesti pentru prichindei” cu Mircea Albulescu,  casa de productie are in portofoliu si proiecte recente pentru clienti de publicitate cum sunt filmarile si postproductia pentru spoturile Germanos, Greenfield, postproductie si grafica pentru spoturile Domo, Hyundai.

Printre clientii importanti se mai numara  Chanel, UPS, Medlife, BCR, Samsung, OTP Bank, Nestle, Unilever, Bosch, Porsche Romania, Toshiba, Avon, Bonduelle, Cosmote.

Proiectele culturale „Mari Actori Romani” sau campania socio-educativa “Povesti pentru prichindei” sunt productii originale marca Sud-Est Production, scrise pe compact discuri cu aspect de vinil ce contin interpretari realizate de marile personalitati ale culturii romanesti precum Radu Beligan, Mircea Albulescu sau Ion Lucian.

Mai mult in 
Business, AdPlayersREPORT, Productie


PUBLICITATE: