1.7 Milioane EUR din mobile si interactive marketing la un an de Syscom Digital
Vineri, 10 Septembrie 2010

FOTO: Maia Novolan, Managing Director Syscom Digital
(sursa:marketingindirect.ro )

 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Syscom Digital a inregistrat un business de 1,7 Milioane EUR, la un an de la infiintarea firmei, in 2009, dupa cum a declarat pentru AdPlayers, Maia Novolan, Managing Director al companiei de mobile marketing si servicii interactive, la scurt timp dupa incheierea conferintei Marketing in Direct 2010.

Intrebata ce poate spune despre prima jumatate a anului, si cat estimeaza pana la sfarsitul lui 2010, Novolana afirmat: „Pe primul semestru al anului in curs am realizat o cifra de afaceri de aproape 1 Milion EUR, si speram ca pana la sfarsitul anului sa incheiem cu aproximativ 1,8 Milioane EUR”, a conchis oficialul.

Cu o echipa care numara in prezent 16 de angajati, compania condusa de Novolan a lansat la un an de la aparitia pe piata si un nou produs - SMS WebLink, „primul serviciu comercial care permite accesarea unui continut web consistent prin transmiterea unui simplu SMS” potrivit managerului Syscom Digital.

„Practic, textul standard al unui SMS este finalizat cu un mini-link, prin accesarea caruia continutul din mesajul initial este completat cu informatii suplimentare. Tehnologia care sta la baza produsului permite formatarea contentului astfel incat acesta sa fie adaptat pentru a fi vizualizat pe telefonul mobil”, explica Novolan functionarea serviciului lansat in prima decada a lunii septembrie.

Lansarea SMS WebLink la inceputul lunii septembrie a fost facuta si pentru a marca un an de la infiintarea companiei. Potrivit sefului companiei, serviciul are deja primii beneficiari, fiind pus la „lucru” pentru o parte dintre clientii companiei.

Fondata de Maia Novolan in 2009, in prezent agentia de servicii de marketing lucreaza alaturi de alte agentii de brand pentru marci si clienti printre care se numara Coca-Cola, Murfatlar, Metro, Procter & Gamble, Nestle, McDonald’s si altii.

Mai multe articole in AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: