Mutari majore la GroupM: Nr. 1 Mindshare, Oana Petroff - CEO la MediaCom. Mindshare - sef nou.
Miercuri, 15 Februarie 2017

Fosta numarul 1 Mindshare (GroupM, WPP), Oana Petroff, este noul CEO, MediaCom Romania (GroupM, WPP).

adplayers. info

Mutare in managementul agentiilor de media Group M. Fosta numarul 1 Mindshare, Oana Petroff, este noul CEO al MediaCom Romania, functie ocupata inainte de prima jumatate a anului 2016 de catre Carmen Lixandru. Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania, agentie care isi va anunta noul sef in curand.

“Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei MediaCom dupa 12 ani extraordinari la Mindshare. Abia astept acest nou inceput, sunt entuziasmata sa lucrez cu echipa de oameni talentati si responsabili care stiu ca exista la MediaCom.”, afirma Oana Petroff, noul CEO, MediaCom Romania.

Potrivit responsabililor de comunicare ai agentiei, in ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane USD. Printre clientii companiei de media din cadrul Group M se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO.

Cu o experienta de 20 de ani in media, pe langa profesionalismul si caracterul integru ce o recomanda pentru aceasta pozitie, Oana Petroff aduce cu ea la MediaCom si competentele sale de strategie, digital si dezvoltare a echipei.

“Suntem incantati de faptul ca Oana ni se alatura ca CEO al MediaCom Romania. Venind din interiorul GroupM, Oana are avantajul de a intelege cum operam si n-am niciun dubiu ca va intra direct in paine de indata ce va preda toate responsabilitatile de la Mindshare.”, afirma Costin Mihaila, MD EMEA.

“Suntem incantati ca i s-a oferit aceasta imensa oportunitate si ca va continua sa isi dezvolte cariera intr-o alta agentie din cadrul grupului.” a spus Zoran Jovanovic, CEO Mindshare, CEE. Mindshare va anunta in curand noua structura de management.

Pe perioada tranzitiei, Oana va colabora indeaproape cu echipa de management existenta la MediaCom (care o include pe Madalina Bodea) pentru a asigura continuitatea in furnizarea celor mai bune servicii catre toti clientii agentiei.

Mai mult in Oameni, Media,

Cieste si:

Numarul 1 Mediacom, Carmen Lixandru se desparte de agentie. Interimat Costin Mihaila, MD EMEAPUBLICITATE: