Numarul 1 Mediacom, Carmen Lixandru se desparte de agentie. Interimat Costin Mihaila, MD EMEA
Joi, 04 Februarie 2016
Numarul 1 Mediacom Romania, Carmen Lixandru se desparte de agentie.
Interimat Costin Mihaila, MD EMEA Mediacom

“Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces” a afirmat Lixandru in comunicarea oficiala.

adplayers. Iulian Toma

Carmen Lixandru, CEO Mediacom Romania, se retrage din compania pe care a condus-o timp de 9 ani, anunta agentia de media. Potrivit companiei, conducerea interimarava fi preluata de Madalina Bodea, Account Director si de Costin Mihaila, Managing Director EMEA Mediacom, urmand ca in scurt timp sa fie anuntat succesorul la functia de CEO. Totodata, Carmen Lixandru va ramane alaturi de echipa Mediacom pentru o perioada de tranzitie.

Contactata de catre adplayers Lixandru nu a detaliat viitorul sau pas in cariera profesionala. Potrivit unor surse adplayers apropiate companiei, Lixandru se desparte de o agentie de media care a crescut in 2015 cu un procent format din doua cifre ( peste 10%), chiar si intr-o perioada marcata de diminuarea bugetelor de publicitate si urmarile Ordonantei de Urgenta 25 care a stopat decizia de achizitie a spatiului media TV de catre agentiile de media.

“La baza acestei decizii (n.r. retragerii) stau motive de ordin personal, sunt cateva proiecte pe care vreau sa le fac si pentru care nu am gasit pana acum timpul necesar. Sunt foarte legata de Mediacom, e un loc unde mi-am petrecut ultimii 9 ani, am foarte multi prieteni aici, oameni cu care lucrez de foarte mult timp si carora le multumesc pentru tot ce am facut impreuna. Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces” a afiimat Lixandru in comunicarea oficiala.

 “Vreau sa-i multumesc lui Carmen pentru contributia pe care a avut-o in toti acesti ani si sa-i urez mult succes in tot ce va face mai departe. Am demarat deja procesul de recrutare a unui succesor care sa poata continua parcursul extraordinar pe care l-a avut Mediacom pana acum. Carmen a construit o echipa solida care va continua sa ofere servicii de inalta clasa tuturor partenerilor nostri” a spus Nick Lawson, EMEA CEO.

Carmen Lixandru a preluat, in ianuarie 2007, conducerea Mediacom Romania, parte a retelei internationale detinuta de WPP, una dintre cele mai puternice agentii de media din Romania. Cu un portofoliu de clienti locali si internationali, agentia ofera servicii complete de media planning, media buying, dezvoltare de proiecte speciale, sponsorizari, analize de piata si de consumator.

 Mai mult in Oameni,

 

 


PUBLICITATE: