Ajunse la a-VII-a editie, Conferintele BookLand Evolution se relanseaza intr-un nou format
100.000 tineri, 1.960 speakeri, 23 orase vizitate anual – este bilantul pe scurt al primilor 6 ani ai Conferintelor BookLand Evolution. In al-VII-lea an, dupa doar editia din Bucuresti sustinuta in format offline, evenimentul trece integral in mediul online pentru a continua sa inspire tinerii din Romania.
Ogilvy Romania sustine proiectele creative din cadrul Romanian Design Week 2020
  O instalatie experimentala si un outdoor neconventional in spatiul bucurestean sunt doar cateva dintre ideile creative prin care Ogilvy Romania sustine proiectele din cadrul editiei Romanian Design Week din acest an.
Peste 20 de universitati de top din Romania la targul educational online HE.RO Virtual Exhibition, pe 4 - 5 septembrie
 Ajuns la a doua editie, targul reuneste institutii de invatamant precum  Universitatea din Bucuresti, UNArte Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Universitatea de Vest din Timisoara, American Hotel Academy si aproximativ 10.000 de tineri interesati sa isi continue educatia.
Instalatia concept IQOS World: O noua perspectiva, in cadrul Romanian Design Week
  Potrivit autorilor evenimentului, principala destinatie Romanian Design Week 2020 va fi Combinatul Fondului Plastic, unde vizitatorii pot descoperi expozitia centrala si instalatia IQOS World: O noua perspectiva. De asemenea, in perioada 13-20 septembrie, spatiul Qreator by IQOS va gazdui Design Flags, o serie de sapte expozitii prezentate in premiera in Romania.
De ce ne rabda Pamantul? Expozitie la Muzeul Antipa dezvoltata de DC Communication si Asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23, cofinantata de AFCN
  Expozitia este organizata de DC Communication, in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si cu Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23, ca parte din proiectul cultural pluridisciplinar „Este dezvoltarea unei lumi durabile un act cultural? Antipa, Brancusi, Georgescu-Roegen”, co-finantat de AFCN, cu aportul generos al Aqua Carpatica si sprijinul oferit de Bucuresti FM
Surse AdPlayers: Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care admistreaza publicitatea,  a confiscat panourile publicitare stradale Mistic Media
  Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care se ocupa de administrarea publicitatii si comunicarii locale, si-a insusit panourile publicitare apartinand Mistic Media, compania care administra publicitatea stradala in Voluntari, sub contract.
Dupa Unirii si Piata Victoriei, Starbucks deschide cafenea stradala in Piata Romana din Bucuresti
Situata intr-una dintre cele mai importante zone comerciale din Bucuresti, intr-o cladire care a fost complet restaurata, cu spatii largi si luminoase, cafeneaua are o suprafata totala de 276 mp si o terasa de 60 mp.
S-a redeschis Patinoarul Tiriac - Telekom Arena. Antrenamentele au fost reluate cu sprijinul Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
  Dupa cum informeaza reprezentantii arenei, au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
Viitorii studenti, la un click distanta de universitatile din Romania la primul targ educational online.  HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie.
  Sute de programe educationale din toata tara, reunite pentru prima oara intr-un singur spatiu virtual, in care accesul vizitatorilor la expozitie este gratuit
CSR
Sala GymNadia s-a redeschis si a reluat cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica
  Proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, sala GymNadia si-a redeschis usile pentru copii, din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.
 
PUBLICITATE: