Surse AdPlayers: Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care admistreaza publicitatea,  a confiscat panourile publicitare stradale Mistic Media
  Primaria Voluntari, prin compania PubliVol care se ocupa de administrarea publicitatii si comunicarii locale, si-a insusit panourile publicitare apartinand Mistic Media, compania care administra publicitatea stradala in Voluntari, sub contract.
Dupa Unirii si Piata Victoriei, Starbucks deschide cafenea stradala in Piata Romana din Bucuresti
Situata intr-una dintre cele mai importante zone comerciale din Bucuresti, intr-o cladire care a fost complet restaurata, cu spatii largi si luminoase, cafeneaua are o suprafata totala de 276 mp si o terasa de 60 mp.
S-a redeschis Patinoarul Tiriac - Telekom Arena. Antrenamentele au fost reluate cu sprijinul Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
  Dupa cum informeaza reprezentantii arenei, au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
Viitorii studenti, la un click distanta de universitatile din Romania la primul targ educational online.  HE.RO Virtual Exhibition, 25-27 iunie.
  Sute de programe educationale din toata tara, reunite pentru prima oara intr-un singur spatiu virtual, in care accesul vizitatorilor la expozitie este gratuit
CSR
Sala GymNadia s-a redeschis si a reluat cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica
  Proiect dezvoltat de Fundatia Tiriac si Nadia Comaneci, sala GymNadia si-a redeschis usile pentru copii, din data de 16 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind reluarea activitatilor in bazele sportive.
Roxana Nita ( Cheil Romania ) este singurul creativ din Europa de Est selectat in programul Cannes Lions See It Be It, 2020 - 2021
  Roxana Nita, Group Creative Director la Cheil | Centrade Romania, este una dintre cele 15 femei selectate in programul Cannes Lions See It Be It (SIBI) din 2020-2021
Program normal la evenimentele Muzeului Antipa, din 15 iunie pana in luna octombrie.
Printre partenerii care sustin Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” se numara MOL Romania (Sponsor principal) si BRD Societe Generale. Parteneri media sunt Radio Romania Cultural, Centruldepresa.ro, HotNews.ro, National Geographic.
Castigatorii ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD. 535 de proiecte din 24 de tari inscrise in competitie.
  Cu 535 de proiecte inscrise de creativi din 24 de tari pe platforma competitiei Antalis Interior Design, sectiunea “Home” a fost castigata de Laura Pietrusel – Romania, cu proiectul “Bloom apartment”
Festivalul international de comunicare White Square de la Minsk anunta juriul 2020
Trei jurati din Romania in competitia care va fi jurizata in fiecare categorie de catre sase specialisti recunoscuti in industria de marketing si comunicare, iar rezultatele sunt promovate in peste 30 de tari din intreaga lume. Festivalul de comunicare White Square 2020 va avea loc intre 15 si 17 aprilie la Minsk, iar gala de premiere va avea loc in data de 17 aprilie 2020.
Noi categorii de concurs la festivalul de brand design CRESTA AWARDS 2020
  In urma consultarilor din utlimii ani cu creativii din intreaga lume, festivalul de comunicare a lansat categoriile Brand Purpose, Long Term Creativity, Healthcare, B2B sau Luxury & Fashion, dar si Digital Design ce are categorii separate de sectiune traditionale de brand design
 
PUBLICITATE: