Incepe scoala pentru Cannes. Start inscrierilor la The Alternative School / Semestrul Cannes 2020
Oamenii care activeaza in industriile comunicarii si sunt interesati sa-si imbunatateasca abilitatile strategice si creative, dar care aspira in acelasi timp la performanta internationala sunt invitati sa se alature.
Ipostaze dramatice la Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti
  Expozitia „Ipostaze dramatice”, organizata in cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, reuneste un fond de 50 de lucrari de pictura, sculptura si metal semnate de artistii Eugen Ilina, Bogdan Hojbota, Laurentiu Midvichi si Vasile Soponariu.
Art director si designer roman de ziare, premiat in decembrie la International Creative Media Award (ICMA)
  Art Director, designer de concept si formator de echipe de tehnoredactori pentru ziarele Adevarul, Business Standard si Puterea, Cristian Lipan are 46 de premii de excelenta, trofee sau medalii pentru Romania la cele mai mari competitii de design de profil din lume
Autobiografia lui Henry Ford - lectii de viata pentru o afacere de success. Lansarea cartii ,,Viata si opera mea'' de Henry Ford, la Editura Herald la Gaudeamus
Editura Herald poate fi gasita la Standul 4 (Parter, Complexul Romexpo, Pavilion B2), unde  participa cu peste 300 de titluri aflate la reducere (15-35%) si cu noi titluri semnate de Gitta Jacob, Thomas Cleary, Henry Ford, Adolphe Franck, Franciscus Mercurius Van Helmont, Ananda Coomaraswamy, John William Draper, Gabor Mate, Michael Harner, Evelyn C. Rysdyk, Mary Esther Harding, Plutarh, Christopher D. Wallis, Lilian Silburn, Dalai Lama
Jurnalisti din toata lumea au petrecut o zi de vacanta la Therme Bucuresti.
   Jurnalisti din toata lumea au petrecut o zi de vacanta la Therme Bucuresti.Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare, wellness si entertainment, construit greenfield din Europa, a fost vineri, gazda unor jurnalisti si creativi din toata lumea, printre care si reprezentanti ai prestigioaselor publicatii The Economist, Monocle si Al Jazeera, in cadrul evenimentului World Media Getaway, organizat cu prilejul IAA Global...
S-a deschis singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. Corporate Gifts Show, 9 - 12 octombrie, la Romexpo
Organizatorii expozitiei ii asteapta in pavilionul B1 pe toti cei interesati sa descopere inovatii, tendinte si tehnologii de ultima generatie pentru industria promotionalelor.
Singurul festival dedicat saunelor din Romania. Sauna Fest, Therme Bucuresti, pana pe 20 octombrie.
  Timp de 17 zile, in perioada 4 – 20 octombrie, peste 30 de maestri Aufguss cunoscuti la nivel international se vor reuni in cadrul cei mai grandioase editii Sauna Fest de pana acum, pentru a sustine un program intens de activitati si show-uri senzoriale.
Premii de 5000 de euro pentru studenti pasionati de marketing si comunicare. CompetitIAA la start.
In cadrul programului, studentilor pasionati de marketing si comunicare li se ofera o sansa reala de a-si pune in practica abilitatile si pasiunea pentru Marcomm, prin solutionarea unor brief-uri date de sponsorii proiectului.  Cele mai bune idei oferite de echipele participante in concurs, vor fi premiate. Valoarea totala a premiilor este de 5.000 €, iar fiecare echipa castigatoare va fi rasplatita cu 500 €.
Marele spectacol al promotionalelor bate la usa. Descarca online invitatia la Corporate Gifts Show, 9-12 octombrie, la Romexpo.
  La Corporate Gifts Show poti sa descoperi super-gadgeturi si tehnologii de ultima generatie pentru comunicarea vizuala: aplicatii mobile pentru publicitate, gadgeturi 3D personalizabile, gadgeturi comestibile, accesorii-gadget pentru obiecte smart, obiecte promotionale personalizabile eco-friendly si multe altele.
Eveniment ,,Intelegerea ADHD si primii pasi in lupta cu dependentele" la Libraria Luceafarul
  Ce cauzeaza dependentele si comportamentul adictiv? Ce instrumente avem la indemana sa scapam de dependente? Care este relatia dintre ADHD si dependente? Cum relationam cu dependenta noastra si a celor din jur? Cum putem lupta cu dependenta? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care organizatorii de la Editura Herald promit sa ofere o paleta larga de raspunsuri, cu sprijinul specialistilor invitati.
 
PUBLICITATE: