Filme ca la Londra sau Bucuresti, acum si la Buzau. Primul multiplex Cinema City, in Buzau.
  Cinema City a inaugurat din 27 mai in Shopping City Buzau cel de-al 27-lea multiplex, chiar in ziua redeschiderii retelei Cinema City Romania, si marcheaza implinirea a 125 de ani de la prima proiectie cinematografica din Romania.
Ema Prisca este noul Chief Marketing Officer al Electric Castle Festival
  In ultimele doua decenii, Ema Prisca a condus departamente de creatie in agentii internationale, a lucrat in patru tari si a castigat peste 60 de premii internationale printre care Cannes Lions si Euro Effie. Campaniile de comunicare dezvoltate pentru clienti din cele mai diverse domenii au fost derulate in Europa de Est si de Vest, Eurasia si America Latina.
  Expozitia de sculptura, organizata de Galleria 28, in parteneriat cu Grupul Noima, si curatoriata de Maria Pasc, aduce in atentia publicului lucrari de sculptura semnate de Laurentiu Mogosanu. Menirea acestei expozitii organizate in Saptamana Luminata este de a ne aduce aminte de Rai, de bucuriile dinspre Dumnezeu spre om, dinspre om spre Dumnezeu si dinspre om spre oameni.
  Campania castigatoare: 88% din parintii din Romania si-au schimbat radical abordarea privind protejarea copiilor in mediul online. „Parcul Online”, realizata de Leo Burnett Bucharest pentru Telekom Romania, a obtinut Aurul la competitia Internationala ANDY Awards 2021. Prestigiosul premiu, anuntat luni, este singurul castigat de o agentie si de o companie din Romania si Europa Centrala si de Est la editia de anul acesta a...
Medalie comemorativa la 200 de ani de la Revolutia din 1821, condusa de Tudor Vladimirescu de la Casa de Monede
  Aceasta va fi oferita cu titlu gratuit intr-un tiraj de 50.000 de exemplare, in ordinea inscrierilor pe site-ul campaniei, in limita unei medalii per gospodarie. 
  Despre cei doi protagonisti ai acestei carti dialogate, Maria Pasc, istoric de arta, si Mihai Sarbulescu, pictor, criticul literar si eseistul Dan C. Mihailescu remarca in prefata: „Maria Pasc este, in convorbirile cu Mihai Sarbulescu, intrebatorul ideal, in egala masura scenarist, regizor, scenograf, sunetist si light designer pentru desavarsitul one man show al pictorului, cel care se supune cu bucurie manejului interogativ la...
Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor renunta la comisioanele de pana la 15% pentru industria artistica
  Directorul general al O.R.D.A., Mario DE MEZZO, a solicitat organismelor de gestiune colectiva sa nu perceapa tarifele de administrare pentru sumele care vor fi primite de artisti din schema de ajutor de stat. Organismele au fost de acord sa renunte la comisioanele care pot ajunge si la 15%, pentru a sprijini astfel industria artistica.
DDB Romania sarbatoreste prezenta pe podium in Top 3 ADC 2020
  In urma punctajului cumulat pentru toate lucrarile inscrise de-a lungul anului, DDB Romania obtine locul 2 in topul Agentiilor.
Peste 670.000 de vizualizari la evenimentele Qreator by IQOS dedicate creativitatii si artistilor in 2020
  Cele 25 de evenimente organizate online sau offline, cu respectarea reglementarilor in vigoare in spatiul din Bd. Aviatorilor nr. 8A, au confirmat faptul ca Qreator by IQOS si-a continuat si in acest an atipic misiunea de a sustine comunitatile creative
  Din cele peste 70 de organizatii care s-au inscris pentru a primi echipamente IT reconditionate, majoritatea a fost reprezentata de scolile din mediul rural
 
PUBLICITATE: