Prima competitie gazduita la Patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemiei. Turneul de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup.
In perioada 26-27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena gazduieste prima editie a turneului de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup, organizat de Fundatia Tiriac, in cadrul caruia vor participa 18 echipe de juniori.
Telekom Romania, Clientul Anului si cea mai inalta distinctie la Effie 2021. Parcul Online, Grand Effie.
  Gala Effie 2021, cea mai importanta competitie a industriei de publicitate din Romania, a adus sapte premii pentru Telekom Romania, ca o recunoastere a eficientei si impactului campaniilor asupra rezultatelor de business si brand.
DDB Group Germany, cea mai buna agentie in topul ADC 100th Annual Awards Global Creative Rankings 2021, realizat de The One Club for Creativity.
  DDB Group Germany a fost premiata cu mult ravnitul ADC Black Cube pentru Best of Show cu “ The Uncensored Library ”, realizata impreuna cu with  MediaMonks  Hilversum si  Blockworks  London pentru organizatia Reporters Without Borders (Reporteri Fara Frontiere).  Lucrarea a mai primit deasemenea 5 Gold Cubes, un Bronze Cube, un Best of Discipline castigat in categoria Experiential Design...
Romanian Design Week Bucuresti devine centrul industriei creative romanesti, cu expozitii, instalatii si activari in tot orasul
Editia de anul acesta a celui mai mare festival creativ din Romania se desfasoara pana in 13 iunie, la Combinatul Fondului Plastic si in spatiile partenere din Bucuresti.
Parinti si copiii adusi impreuna la jocuri. Eveniment Vodafone Romania cu Gaming Marathon si cele mai cunoscute jocuri video
  Sambata, 12 iunie, membrii echipei Good Gaming League vor juca cele mai cunoscute jocuri video impreuna cu parintii lor intr-un eveniment unic realizat de Gaming Marathon si conectat de Vodafone. Fanii CS:Go, Fortnite, Brawl Stars, Minecraft and Call of Duty vor putea sa urmareasca stream-uri interactive pe tot parcursul zilei
 Dupa 3 zile de maraton la Camera Deputatilor, Teatrul Grivita 53 a vandut 215 caramizi ctitor, reusind sa stranga 56.975 de lei (aproximativ 11.600 de euro). Tabara cu caramizi se muta saptamana viitoare la Senat, ocazie cu care senatorii pot achizitiona caramizi atat pentru propria persoana, cat si pentru copii sau alti membri al familiei. O caramida Grivita 53 are valoarea de 53 Euro (sau 265 lei) si poate fi achizitionata atat cu...
Campaniile, agentiile si brand-urile finaliste Effie Awards Romania 2021. Premiere online, pe 17 iunie.
84 de lucrari sunt finaliste in competitia Effie Romania 2021. Castigatorii vor fi anuntati pe 17 iunie 2021, in cadrul evenimentului online care va fi difuzat pe paginile de Facebook Effie Romania, IAA Romania si UAPR, incepand cu ora 7:30 p.m.
Elitele avocaturii romanesti, premiate la Gala Romanian Legal Awards organizata de LegalMarketing.ro
  111 Lideri ai avocaturii romanesti, Parteneri Legal Marketing au petrecut aproape 4 ore de Normalitate, fata in fata, la sfarsitul saptamanii trecute la Snagov Club, in cea mai importanta si spectaculoasa Gala a Avocaturii romanesti.
  Multipremiata actrita Emma Stone joaca rolul principal in noul film live-action sub semnatura Disney – “Cruella” – o poveste fascinanta despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticaloasa de prima mana care a fermecat si intrigat generatii.
Filme ca la Londra sau Bucuresti, acum si la Buzau. Primul multiplex Cinema City, in Buzau.
  Cinema City a inaugurat din 27 mai in Shopping City Buzau cel de-al 27-lea multiplex, chiar in ziua redeschiderii retelei Cinema City Romania, si marcheaza implinirea a 125 de ani de la prima proiectie cinematografica din Romania.
 
PUBLICITATE:
« 8 9 10 11 12 »