Weekend Sessions continua la Gradina Botanica alaturi de 50 de artisti independenti
Luni, 23 August 2021

 

C redit. Weekend Sessions la Gradina Botanica 

Timp de 4 weekenduri, Weekend Sessions la Gradina Botanica prezinta artisti independenti si reuneste antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro in cadrul unui program de sesiuni acustice de muzica clasica, jazz, alternative&indie, dar si sesiuni de poezie si proiectii de film intr-unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Bucuresti.

AdPlayers. info

Weekend Sessions la Gradina Botanica a Universitatii Bucuresti continua in weekend-urile 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie,18-19 septembrie, cu program de la 16.00 la 21.00, anunta initiatorii programului de sesiuni acustice de muzica clasica, jazz, alternative&indie, dar si sesiuni de poezie si proiectii de film intr-unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Bucuresti.

Potrivit informarii, peste 50 de artisti independenti vor fi prezenti la intalnirile din toamna, in primul weekend publicul se va bucura de sesiuni muzicale de pop-indie cu Alma Nicole, jazz cu Lizabett Russo & Graeme Stephen, surf rock cu The Undercurrents, muzica veche din Moldova cu Bogdan Simion & Raluca Radu, jazz cu Bucharest Sax Quartet - BSQ precum si sesiuni de poezie cu Anastasia Gavrilovici & Iulian Morar.

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios Botanica transforma aproape 5000 de metri patrati din Gradina Botanica intr-un spatiu multivalent, unde sa mergi la o prima intalnire sau sa iti lasi copii sa se joace in iarba in timp ce asculti un concert sau sa te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru ca nu i-ai mai vazut demult. Va luati la voi paturi sau sezlonguri comode si va asezati unde va place. Aveti de ales intre zone speciale pentru muzica si zone distincte pentru socializare, auditii, picnic in padure sau degustari de produse gourmet de la mici antreprenori locali (o selectie roditorfoodmarket.ro, platforma realizata cu suportul UniCredit Bank).

Sesiunile din iunie si iulie au reunit artisti precum: Soul Serenade – blues & jazz, Alex Olteanu, jazz, Raluca Stratulat & Andreea Timiras  vioara si violoncel, Coven Clash – alternative music, A-C Leonte – jazz, Svetlana Carstean, poezie, Oigan (poezie + jazz + alternative), Corina Sirghi si Catalin Raducanu (jazz), duo vioara clasica Delia-Elena Jantalau si Mirela Cumpanas, Sorin Ghergut (poezie), Alma Nicole (pop-indie), Paul Ballo & Adam Popa (alternative), Sorin Ghergut (poezie), Raisa Mihai (chitara clasica), Cristina Radu & Serghei Manaf Duo, Wesinging Colors (alternative), Cats in the Rain (jazz), poezie de la Laurentiu Ion si George Pandrea, Mara Caue Project (bossa nova), Michael Drew (pop-suprarealist).

Biletele se pot cumpara de pe eventbook si sunt limitate la 500 de persoane pe zi. https://eventbook.ro/music/bilete-weekend-sessions-la-gradina-botanica  

Mai mult in Eveniment,


PUBLICITATE: