Specialisti de top in performance marketing vin la GoGlobal sa impartasesca strategii de crestere globala, intr-un eveniment Aleph Holding
Vineri, 24 Septembrie 2021


Credit. GoGlobal / Aleph Holding

Maris Naglis, VP of Customer Success la Httpool,,GoGlobal este primul dintr-o serie de evenimente de knowledge-sharing organizate de Aleph Holding pentru a ajuta companiile sa profite la maximum de potentialul global oferit de digitalizare si social media. Evenimentul va permite specialistilor in performance advertising sa afle de la experti si branduri de top cele mai noi trenduri privind deblocarea celor 4 miliarde de persoane active pe platformele digitale"

AdPlayers. info

Dezvoltat de Aleph Holding si organizat de Httpool, evenimentul GoGlobal va reuni marketeri celebri la nivel global, care vor impartasi informatii pentru a ajuta brandurile regionale sa-si accelereze cresterea globala prin social media advertising.

Evenimentul virtual care se va desfasura pe durata unei zile va contine sesiuni de strategie de marketing dedicat specialistilor in performance si va avea loc pe 29 septembrie 2021, pe platforma https://goglobal.events/ , incepand cu ora 13.

Katarzyna Paliwoda, Head of Emerging Markets la Facebook CEE, Danny Wright, Chief Branding Officer la Adweek, Erikas Plotkinas, CMO la Kilo Health, Andrej Kugoni?, Marketing Lead and Head of Growth la Nordeus, Frederik Lucander, VP Marketing la Wolt si Maris Naglis, VP of Customer Success la Httpool sunt doar cativa dintre liderii din industrie si specialistii in performance marketing care isi vor impartasi experienta si de la care veti afla insight-uri exclusive in timpul evenimentului GoGlobal.

De-a lungul unei zile intense, participantii vor afla cum sa accelereze cresterea globala a brandurilor pe care le reprezinta printr-o strategie robusta de performance marketing, sa Traseze bazele unei strategii de performance marketing si sa monitorizeze valoarea generata pe termen lung de client pentru afacerea lor, dar si cum sa profite de puterea brandingului pentru a alimenta cresterea business-urilor.

Evenimentul este gratuit si inregistrarea este acum disponibila pentru toti cei interesati, indiferent de locatie, pe link-ul: https://goglobal.events/

,,GoGlobal este primul dintr-o serie de evenimente de knowledge-sharing organizate de Aleph Holding pentru a ajuta companiile sa profite la maximum de potentialul global oferit de digitalizare si social media. Evenimentul va permite specialistilor in performance advertising sa afle de la experti si branduri de top cele mai noi trenduri privind deblocarea celor 4 miliarde de persoane active pe platformele digitale," a declarat Maris Naglis, VP of Customer Success la Httpool.

„Suntem mandri ca lucram cu branduri precum Bitdefender, UiPath, Orange, si ca jucam un rol important in cresterea pe care acestia au inregistrat-o in ultimii ani. Suntem hotarati sa ne continuam misiunea de a sprijini eforturile de internationalizare ale companiilor ambitioase de pe pietele noastre, sau de a intra pe piata, si de a le ajuta sa isi urmeze visele de expansiune globala”, a adaugat Bianca Vlaston, Country Manager Romania.


Aleph este partener global al principalelor platforme media digitale, ce activeaza in peste 90 de tari si conecteaza jucatorii importanti din digital media cu advertiserii. Printre partenerii exclusivi ai Aleph se numara Facebook, LinkedIn, TikTok, Spotify, Twitter, Snapchat, TripAdvisor, Twitch si EA. Httpool este o companie Aleph Holding, reprezentand platformele digitale globale in peste 30 tari din Europa si Asia.

Combinatia unica dintre accesul la cei mai mari jucatori globali pe piata de digital advertising si tehnologiile de performanta in publicitatea digitala detinute permit Httpool sa-si sprijine clientii in maximizarea impactului eforturilor de advertising asupra business-urilor pe care le conduc.

Mai mult in Eveniment, Digital


PUBLICITATE: