SPOR, vopseaua lavabila votata Produsul Anului 2018
Miercuri, 30 Mai 2018
 

Credit: Policolor PR / Zaga Brand

„Este o mare bucurie pentru noi sa avem aceasta confirmare a increderii romanilor in cea mai reprezentativa inovatie de la SPOR – noua formula a lavabilei de interior, care nu curge si acopera excelent, cu albul generos garantat cinci ani” spune Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

adplayers.info

SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabila din portofoliul Policolor, a primit distinctia „Produsul Anului 2018”, in urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions in randul consumatorilor romani.


Credit: Policolor PR / Zaga Brand

„Este o mare bucurie pentru noi sa avem aceasta confirmare a increderii romanilor in cea mai reprezentativa inovatie de la SPOR – noua formula a lavabilei de interior, care nu curge si acopera excelent, cu albul generos garantat cinci ani” a declarat Camelia Dragomirescu (foto, stanga), director de marketing Policolor, la decernarea premiului. „Consider ca aceasta distinctie trebuie dedicata oamenilor care folosesc produsele brandului SPOR si celor care l-au votat, si abia apoi noua, echipei de marketing”.

Premiul Produsul Anului 2018 a reiesit in urma unui studiu facut in randul consumatorilor romani. Sondajul a fost realizat online, in perioada 16 aprilie-21 mai 2018, pe un esantion de 7.100 de consumatori din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate si satisfactie, iar produsele castigatoare premiate in cadrul competitiei au fost alese din 29 de categorii, de la FMCG, la bricolaj sau banking.

Echipa Policolor, la Gala Produsul Anului 2018. Credit: Policolor PR / Zaga Brand

Policolor a lansat in primavara anului trecut vopseaua inovativa SPOR Formula Noua, care a rezultat in urma muncii de cercetare derulate de specialistii din cadrul Departamentului de Research & Development al Policolor. Acestia au creat o reteta de vopsea lavabila ce ofera un alb generos, consistent, o nuanta pe placul romanilor, si care vine cu garantia faptului ca dureaza cel putin cinci ani de zile.

„Produsul Anului” este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in peste 40 de tari. In Romania, marca „Votat Produsul Anului®” este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a noua editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect.

Mai mult despre Zaga Brand

Mai mult in F
estival, Produsul Anului


PUBLICITATE: