Zaga Brand
Zaga Brand
Silvia Teodorescu, Managing Partner, Zaga Brand
„Orice brand poate deveni relevant și fără să forțeze ușile, dacă își asumă să facă diferența dintre vorbe și fapte. Să fie relevant, nu doar să povestească despre asta sau să bifeze niște activări de comunicare.”

Zaga Brand este o agenție creativă de comunicare, a cărei misiune este să promoveze imaginea clienților săi, folosind inclusiv metode out-of-the-box. Procesul de descoperire a „comorilor interne” îl numim „dispozitiv de traducere”, care odată amplasat aduce la suprafață zeci de mesaje-cheie și idei unice. Iar prin serviciile de PR și Inbound Marketing pe care le oferim, scoatem la lumină cele mai bune metode de comunicare, adaptate fiecărui client în parte.

Misiunea noastră este să creăm conexiuni autentice prin comunicare, pe care o considerăm cel mai de preț dar al umanității.

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”, agentia a generat rezultatele dorite de clientii sai B2B si B2C oferind servicii complete de PR, Creative concepts si BTL.

Misiunea Zaga este de a crea o comunicare reala intre comunitate si brand-urile sau companiile carora li se adreseaza prin PR. Onest, cu rezultate masurabile, avand la baza actiuni de comunicare. De la concerte LIVE pe trenuri in miscare, concursuri nationale de creatie, campanii de CSR sau silent disco in autobuze si metrou, Zaga isi propune continuu sa suprinda publicul cu abordari creative, astfel incat mesajele de comunicare sa ajunga direct la acesta.
Zaga Brand
Tip companie:
Public Relations
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Strada Dimitrie Onciul, Nr. 16 A, Et. 2, Sector 2, Bucuresti
Tel.:
+40730713330
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Public Relations, Corporate Communication, Crisis Comunication, Consumer Communication, Social Media Strategy, Events
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2005
Team / Echipa
Numar angajati:
10
Business:
Dina Danila, dina@zagabrand.ro
Public Relations:
Silvia Teodorescu, silvia@zagabrand.ro
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Policolor, ELBI Electric & Lighting, Business Lease, Intrum Romania, Dr Gerard, SMYK All for Kids, Institutul National al Patrimoniului, Monsanto Romania si altii.