"Romania creste repede si recupereaza decalajele" Mike Horsten, GM Marketing, Mimaki Europe B.V
Luni, 07 Septembrie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Romania creste repede si recupereaza decalajele in industria de print, este de parere Mike Horsten (foto), General Manager Marketing, Mimaki  Europe B.V. Numarul unu in marketingul grupului Mimaki vine la Print & Sign (8-11 septembrie, la Romexpo) sa vorbeasca despre cum poate fi monetizat printul pe textile si despre capabilitatile de productie ale grupului.

„Cred ca Romania creste repede si recupereaza. Nivelul investitiilor in Romania este mai mare de la un an la altul si credem ca va fi o piata foarte importanta pentru Mimaki in viitor.” a declarat pentru adplayers  Mike Horsten, General Manager Marketing, Mimaki  Europe B.V.

Despre marile probleme ale pietei, Horsten este de parere ca sunt cele comune ale noilor piete in crestere.

„Cunostintele  si  expertiza tehnica sunt marile probleme ale noilor piete in crestere. Acesta este si motivul pentru care Mimaki a deschis si un centru de pregatire in Istanbul, unde partenerii nostri sunt foarte bine pregatiti. De aceea partenerii din Romania, spre exemplu, sunt foarte bine pregatiti la nivelul standardelor grupului Mimaki. Credem ca nivelul tehnic al calitatii serviciilor si produselor oferite de partenerii nostri in Romania sunt chiar cele  ale personalului Mimaki”

Detalii despre agenda si vorbitorii de la PrintTex, pe sectiunea dedicata pe site-ul Print & Sign

Mai mult in Eveniment, Print & Sign 


PUBLICITATE: