Premiera RoDirect 2011: Ecusoanele au encodate carti de vizita in QR code
Miercuri, 02 Noiembrie 2011

( AdPlayers, Iulian Toma ) Daca participati la RoDirectsi n-aveti carti de vizita la indemana,
Syscom Digital si organizatorii conferintei de marketing direct v-au pregatiti o surpriza. In premiera in Romania la seria de evenimente organizate de ARMAD, ecusoanele de acces la RoDirect 2011 au imprimate si un QR CODE in care se gaseste encodata si cartea de vizita a participantilor la conferinta. Pentru cine are un scanner  si vrea sa vada cum arata cartea de vizita Rodirect in QR Code, imaginea de mai sus poate fi testata.

„Prin simpla scanare a QR codului cu orice smartphone, cartea de vizita in format V-CARD a interlocutorului poate fi citita si salvata direct in telefon sau trimisa pe email pentru a fi salvata ulterior in address book sau pe telefon (in functie de telefonul mobil).” a afirmat Maia Novolan, Managing Director al companiei Syscom Digital.

In cartea de vizita virtuala a fiecarui participant se gasesc numele, prenumele, compania, numarul de telefon si adresa de email, date pe care participantii le-au comunicat la inscrierea in seria de evenimente organizate de ARMAD in perioada 1-3 noiembrie la WTC Pullmann. 

Mai mult in Evenimente, 
Rodirect


PUBLICITATE: