Syscom Digital
Syscom Digital
Maia Novolan, Director General
Am ales ca model papusile Matrioska, ce reprezinta cu succes drumul evolutiei noastre.
Syscom Digital ofera servicii complete si complexe, cu etape bine gandite, definite si conturate care vor sta in spatele fiecarui proiect derulat de catre noi.
Syscom Digital este o agentie interactiva full-service, formata dintr-o echipa bine inchegata, proactiva si cunoscuta pentru serviciile sale de cea mai buna calitate.

Suntem cea mai noua agentie de mobile & online marketing, dedicata serviciilor integrate de comunicare digitala, insa cea mai veche din punct de vedere expertiza.

Pentru noi marketingul mobil inseamna mai mult decat 160 de caractere intr-un simplu mesaj pe telefon.

Oferim clientilor strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line. Pentru noi creativitatea merge mana in mana cu tehnicile inovative de new media, in vederea obtinerii prompte de rezultate usor cuantificabile.

Suntem specializati in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, WEB, M-WEB, WAP, Bluetooth, Barcode si Voce.

Syscom Digital,
Your Mobile Marketing TEAM.
Syscom Digital
Tip companie:
Interactive
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str Gral Ernest Brosteanu nr 33, sector1, Bucuresti
Tel.:
+40215288800
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
mobile &online marketing, content digital, direct marketing clasic & digital, mkting proximitate-Bluetooth advertising, call-center, campanii integrate online&offline, mix comunicational de tehnologii:SMS, MMS, WEB, M-WEB, WAP, Bluetooth, Barcode si Voce.
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2009
Team / Echipa
Numar angajati:
28
Business:
Maia Novolan, Managing Director
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Coca-Cola, Murfatlar, Procter & Gamble CEEMEA, Prima TV, METRO, Rio Mare, Groupama, Nestle, PBA. Incepand din luna februarie 2010, Syscom Digital a deschis un birou de afaceri si in Republica Moldova. Acoperim ca si servicii teritorii precum Romania, Bulgaria, Serbia, Bosnia&Hertegovina si Republica Moldova.
Limba:
English, Romanian