Premiera Range Rover Velar cu Inna. Artista este partener de imagine Tiriac Auto - Jaguar Land Rover
Joi, 25 Mai 2017

Premiera Range Rover Velar cu Inna in Bucuresti. Artista este partener de imagine Tiriac Auto - Jaguar Land Rover

Cel mai asteptat model al gamei Range Rover, potrivit Tiriac Auto, va fi prezentat in premiera publicului la Bucuresti, sambata, 27 mai, incepand cu ora 10, la Baneasa Shopping City, in prezenta artistei Inna, partener de imagine Țiriac Auto – Jaguar Land Rover.

adplayers. info

Premiera Range Rover Velar in mai multe orase cu Tiriac Auto. Cel mai asteptat model al gamei Range Rover, potrivit Tiriac Auto, va fi prezentat in premiera publicului la Bucuresti, sambata, 27 mai, incepand cu ora 10, la Baneasa Shopping City, in prezenta artistei Inna, partener de imagine Țiriac Auto – Jaguar Land Rover.

Conform responsabililor de relatii publice si comunicare, modelul Velar va fi expus de Țiriac Auto si in Oradea, pe data de 31 mai, in Brasov, pe 6 iunie si in Bacau, pe 9 iunie.

„Daca luna trecuta anuntam deschiderea primului showroom Jaguar Land Rover din Romania aliniat la noile standarde de experienta ale celor doua marci, astazi ne face placere sa le oferim o noua surpriza clientilor nostri, odata cu prezentarea, in premiera, a noului Range Rover Velar. Astfel, ne concentram nu doar pe a fi mereu mai aproape de clienti, dar si pe a le furniza acces rapid la cele mai dorite modele ale momentului”, a declarat Claudiu Netejoara, Brand Manager Sales pentru Jaguar Land Rover in cadrul Țiriac Auto.

Proiectat in centrele de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie pentru a completa spatiul dintre Range Rover Evoque si Range Rover Sport, potrivi echipei de comunicare, Velar se remarca prin lux, rafinament si performante deosebite pe teren accidentat.

Noul model, construit la fabrica din Sollihul, Marea Britanie, reprezinta un nou capitol in evolutia gamei si se remarca printr-un design simplu, elegant, bazat pe elemente specifice identitatii Range Rover, precum si prin atentia pentru detalii.

Tiriac Auto, companie activa de 25 de ani pe piata auto din Romania, face parte din Grupul Țiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Țiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.

Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai cunoscute marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi. Reteaua de distributie si service Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de specialitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Mai mult in Eveniment, PR,


PUBLICITATE: