Noutati in design romanesc, cadouri traditionale si concerte live la ALT.CRACIUN 2017
Vineri, 24 Noiembrie 2017


Credit: arcub.ro

Din 12 decembrie, ARCUB deschide portile pasajului Hanului Gabroveni pentru ediata 2017 a targului alternativ ALT.CRACIUN.  

adplayers.info

Din 12 decembrie, ARCUB deschide portile pasajului Hanului Gabroveni pentru a treia editie a targului alternativ ALT.CRACIUN.  

Potrivit arcub.ro, dupa ce in anii precedenti ALT.CRACIUN a oferit bucurestenilor o alternativa atractiva la targurile de sarbatori din luna decembrie, in 2017 ARCUB vine in intampinarea vizitatorilor cu un program extins la 11 zile de concerte live si shopping alternativ de sezon. Evenimentul este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB.

De la haine, decoratiuni si accesorii, obiecte create de designeri romani si bijuterii altfel, pana la obiecte lucrate manual si delicatese pentru gurmanzi, targul de Craciun de la ARCUB poate fi vizitat zilnic, in perioada 12 – 22 decembrie, intre orele 12.00 si 22.00. ALT.CRACIUN ofera ocazia fiecarui vizitator sa se delecteze cu muzica live, vin fiert cu aroma de scortisoara, ciocolata calda, si multa voie buna.

Cu acces gratuit, Targul ALT.CRACIUN include mai multe manifestari si evenimente:

ALT. FASHION SHOP – Haine si bijuterii create de designeri romani

ALT. GIFT SHOP – Obiecte de design romanesc realizate manual de artistii romani, adunati sub umbrela Dizainar

ALT.CHOCOLATE Factory – ciocolata calda, ceai, vin fiert si cafea, alaturi de o selectie de producatori de ciocolata artizanala.

De asemenea, ALT.CRACIUN completeaza atmosfera de sarbatoare cu altfel de concerte de Craciun cu acces gratuit. In fiecare seara, pe scena ALT.CRACIUN de la ARCUB urca artisti precum Greetings Sugar, AC Leonte, TBC, 2 Vibes Symphony, Corul de copii Radio, The Kryptonite Sparks, Armonia Brass Quintet, Florin Chilian, Zum, Mihai Margineanu, Flavius Teodosiu & Nikki McCoy, Dan Helciug Band, Blue Noise, InSammer, Traffic Strings Comic Show, The Mono Jacks, Silvia Dumitrescu Band, The Speakers, Jurjak. Programul complet va fi comunicat ulterior.

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival si al Zilelor Bucurestiului.

Detalii despre eveniment pe arcub.ro

Mai mult in Eveniment, Packaging & Design


PUBLICITATE: