Iubitorii de caini pot urca pe scena de la Bucuresti a turneului mondial Cesar Millan!
Luni, 20 Februarie 2017

Desfasurate cu „casa inchisa”, show-urile pe care Cesar Millan le-a sustinut de-a lungul timpului peste tot in lume, de la Beijing pana la Las Vegas, au adus cate 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol, acum si la Sala Polivalenta, Bucuresti.

adplayers. info

Iubitorii de caini invitati pe scena de la Bucuresti a turneului Cesar Millan. Specializat in corectarea comportamentelor canine neplacute, Cesar Millan va invita pe scena dela Bucuresti 10 caini problema cu care va lucra live, in timpul show-ului, asa cum proceda cu cazurile prezentate in celebra sa emisiune TV, “Cesar si cainii”.

Evenimentul ce va avea loc pe 21 Martie la Sala Polivalenta din Capitala face parte dintr-un turneu care se desfasoara in 17 orase din intreaga lume. Desfasurate cu „casa inchisa”, show-urile pe care Cesar Millan le-a sustinut de-a lungul timpului peste tot in lume, de la Beijing pana la Las Vegas, au adus cate 14.000 – 15.000 de persoane la fiecare spectacol.

Maestru al psihologiei canine, Cezar Millan rezolva probleme ce tin de fobii speciale ale cainilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotriva, comportament marcat de frica excesiva manifestata nejustificat si o multime de alte situatii neobisnuite care necesita implicarea unui specialist in psihologie canina.

Puse in vanzare pe myticket.ro, biletele au preturi cuprinse intre 100 de lei si 425 de lei, iar cele din categoria VIP meet & greet (cu acces in culise inainte de show, la pretul de 599 lei) sunt aproape epuizate.

Cu exceptia celor ce vor fi alesi pentru prezenta pe scena alaturi de Cesar, accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului fara autorizarea organizatorilor vor fi strict interzise. Spectacolul se va desfasura in limba engleza si va fi dublat consecutiv in limba romana.

Serviciile de relatii publice si comunicare ale evenimentului de la Bucuresti din cadrul turneului Cesar Millan sunt administrate de agentia Galeriu & Partners (The Group), iar partenerii de la Bucuresti ai evenimentului sunt Prima TV, Digi Animal World, Digi FM, Running Mag, Zile si nopti, Iconcert.ro, Asociatia Chinologica Romana, Asociatia Kolariola si Animax.

Mai mult in PR, Eveniment


PUBLICITATE: