IAA Young Professionals organizeaza seara YP dedicat inovatiei in marketing si comunicare
Vineri, 01 Septembrie 2017

 IAA Young Professionals organizeaza seara YP dedicat inovatiei in marketing si comunicare

adplayers.info

IAA Young Professionals, asociatia tinerilor profesionisti din industria de marketing si comunicare din Romania, organizeaza miercuri, 6 septembrie 2017, dezbaterea ”Seara YP dedicata Inovatiei”. Evenimentul aduce in discutie rolul inovatiei in industria de marketing si comunicare si este structurat pe 3 directii: business, marketing (produs/serviciu) si comunicare (campanii de comunicare).

Seara YP dedicata Inovatiei ii va avea ca invitati pe Felix Tataru - Presedinte Global International Advertising Association, Simona Panait - Marketing Director Romania & Bulgaria Samsung Romania si Cristian Hossu - Managing Partner Universum Events, iar dezbaterea va fi moderata de Daniel Matei - Director Impact Hub Bucharest.

In cadrul evenimentului se vor prezenta exemple si modele de bune practici conturand in felul acesta rolul inovatiei in marketing si comunicare. In plus, vom descoperi impreuna cu invitatii modul prin care inovatia poate fi folosita pentru a raspunde nevoilor consumatorilor si ale pietei.

Seara YP va incepe de la ora 19:00 in noul spatiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi, iar accesul este gratuit, pe baza de inscriere, prin completarea formularului: https://goo.gl/vx4ZGj.   Adresa noului spatiu Impact Hub Bucharest este Splaiul Unirii, Nr. 165, Timpuri Noi Square, Cladirea 2, Etaj 1 (reper metrou Timpuri Noi). Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Impact Hub Bucharest, Editura Publica si Coca-Cola Hellenic Romania.

IAA Young Professionals (iaayp.ro) este un program al International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sau studenti in ultimii ani de studiu universitar, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si al comunicarii. La nivel international, asociatia are peste 1000 de membri din 15 tari: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elvetia, India, Italia, China, Turcia, Romania, UK si Bosnia Hertegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals Romania sunt: CompetitIAA (concurs de marketing si comunicare), Serile YP (dezbateri si workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (solutii de marketing pentru ONG-uri).

Printre proiectele IAA Young Professionals Cluj se numara: competitii, training-uri, workshop-uri si prezentari de marketing, intalniri informale cu seniori din industrie, proiecte pentru mediul ONG, catalogul Marketing Tribe si implicarea in cadrul Festivalului de Publicitate Cluj.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: