Fundatia Ion Tiriac, Asociatia Salvati Copiii si OMV Petrom au castigat Premii de Excelenta Itsy Bitsy
Vineri, 03 Februarie 2017

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, Teatrul Ion Creanga si Editura Trei dar si altii s-au bucurat deasemenea de aprecierea Itsy Bitsy pentru activitatile si preocuparea lor in slujba copiilor

adplayers. info

Fundatia Ion Tiriac, care a dus la deschiderea Telekom Arena, singurului patinoar modern cu investitie privata 100%,  Asociatia Salvati Copiii Romania pentru intreaga activitate de sustinere a drepturilor copiilor, educatie, siguranta si OMV PETROM, pentru proiectul “Tara lui Andrei” care sustine de mai multi ani cetatenii din Romania ce vor sa se ajute singuri sunt doar o parte dintre castigatorii Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy pentru activitatea desfasurata in folosul copiilor.

Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, care reuseste an de an sa imbine traditia si valorile romanesti cu metode moderne de educatie prin joaca, Teatrul Ion Creanga, institutie care aduce povestile in viata copiilor din anul 1964 dar si Editura TREI, pentru sustinerea pe care o ofera parintilor prin editarea anuala a unui numar semnificativ de carti pentru copii s-au bucurat deasemenea de aprecierea Itsy Bitsy pentru activitatile si preocuparea lor in slujba copiilor.

Un premiu special a fost primit cu entuziasm de cei mai activi sustinatori ai campaniei de promovare a timpului de calitate parinti – copii: Andreea Marin, Virgil Iantu, Tily Niculae si toti cei care au dus la bun sfarsit proiectul 1 Iunie zi libera nationala.

“Itsy Bitsy FM aduce zi de zi bucurie in familie si da o mana de ajutor parintilor oferindu-le tips& tricks de parenting si recomandari de timp liber pentru familie. De 11 ani suntem foarte conectati cu tot mediul care inconjoara copilul si prin aceste Premii de Excelenta, vrem sa aducem recunostinta tuturor celor care contribuie cu proiecte, produse si servicii moderne, de calitate la imbunatatirea vietii copiilor si parintilor. Celebram oameni si organizatii care construiesc alternative sanatoase, care inspira si mobilizeaza parintii prin propriul exemplu.”  spune Nadia Tataru, fondator si Director Itsy Bitsy

Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, pe categorii:

BINE PENTRU COPII: Asociatia Salvati Copiii Romania, pentru intreaga activitate de sustinere a drepturilor copiilor, educatie, siguranta.

BINE PENTRU FAMILIE: Danone Romania, pentru proiectul Danonino "Spune DA", care a indemnat parintii sa creasca independenta si autonomia copiilor.

IMI PASA: OMV PETROM, pentru proiectul “Tara lui Andrei” care de mai multi ani sustine cetatenii din Romania care vor sa se ajute singuri, care gandesc si se implica in proiecte care fac viata mai buna pentru toti.

PARINTE IMPLICAT: Ioana Chicet - Macoveiciuc, pentru ca este o voce puternica in sprijinul parintilor si copiilor romani, o mama care sustine comunitatea de mamici sa lupte cu succes pentru nevoile si drepturile copiilor si parintilor.

PARENTING PENTRU TOTI:  Cristina Trepcea, psihoterapeuta, jurnalista, realizatoare radio si TV, care sustine activ in emisiunile si evenimentele la care participa nevoia copiilor de a petrece timp de calitate cu parintii, nevoia parintilor de a se dezvolta personal.

ALTFEL DE EDUCATIE: Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, pentru ca promoveaza un invatamant  modern.

CURSURI PENTRU COPII: Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, care reuseste an de an sa imbine traditia si valorile romanesti cu metode moderne de educatie prin joaca.

INVESTIM IN EDUCATIE: Asociatia Environ pentru proiectul  Baterel si Lumea NON-E care a dus educatia ecologica in sute de scoli din tara.

SPORT PENTRU COPII: Fundatia Tiriac, care a dus la deschiderea singurului patinoar modern cu investitie privata 100% - Telekom Arena, care va stimula dezvoltarea sportului de iarna printre copii.

PROIECTE ARTISTICE PENTRU FAMILIE: KINOdiseea - International Children Film Festival, pentru profesionalismul si energia cu care promoveaza arta cinematografica in randul copiilor si parintilor.

ARTA SPECTACOLULUI PENTRU COPII: Teatrul Ion Creanga, institutie care aduce povestile in viata copiilor din anul 1964, pentru ca imaginatia si teatrul sprijina dezvoltarea sanatoasa a copiilor.

MUZICA PENTRU FAMILIE: Mirela Rizea Marinescu, coordonatoarea grupului de copii MINITON, compozitoare, textiera, producatoare si mai ales invatatoare care promoveaza armonia si inocenta in muzica pentru copii.

CARTI PENTRU PARINTI MAI BUNI: Editura TREI, pentru sustinerea pe care o ofera parintilor prin editarea anuala a unui numar semnificativ de carti care ofera informatii actuale, diverse si folositoare parintilor.

LITERATURA PENTRU COPII: Victoria Patrascu, pentru cartile ei pline de candoare, iubite de copii, pentru textele actuale si intreaga activitate in domeniu.

OAMENI CARE INSPIRA au fost finalisti personalitati-model pentru parintii si copiii din Romania, care se implica in imbunatatirea calitatii vietii acestora: Andreea Marin - pentru toate proiectele si mesajele ei care motiveaza milioane de femei din Romania, Virgil Iantu - un model de tata implicat ce a ales sa lucreze si direct cu cei mici pentru dezvoltarea lor personala, Oana Moraru - specialista in educatie care trezeste constiinte si militeaza pentru imbunatatirea educatiei in scolile romanesti.

Marele premiu a fost primit de Magician Marian Ralea, actorul care a inspirat mii de copii si parinti peste 20 de ani, oferind adevarate lectii de curaj si creativitate tuturor prin povestile si jocurile sale.

Itsy Bitsy a mai oferit Diplome de Onoare celor care au contribuit major la Campania – 1 Iunie zi libera nationala: Andreea Marin, Tily Niculae, Virgil Iantu, Gabriela Coman (ANPDCA), Claudia Boghicevici (fosta deputata), specialistii Carmen Anghescu, Cristina Trepcea, Mirela Horumba, Diana Frazzei, Ramona Oros, Bogdan Ion, Gaspar Gyorgy, Mirela Rizea Marinescu si reprezentantii agentiilor care au sustinut proiectul: Point Public Affairs, GMP PR si GMP Advertising.

Mai mult in Eveniment, Media, Radio


PUBLICITATE: