Expozitie Unzip your Mind by Alex Chinneck la Qreator, intre 22 august si 18 septembrie
Joi, 22 August 2019

 

Credit: Qreator

Evenimentul s-a desfasurat in prezenta artistului britanic, care a dezvaluit, in premiera dupa Milano Design Week, o serie de instalatii special concepute pentru a ilustra ideea unui viitor mai bun.

AdPlayers. info

In spatiul Qreator a fost lansata expozitia Unzip your Mind by Alex Chinneck – un proiect care imbina arta, ingineria si arhitectura. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta artistului britanic, care a dezvaluit, in premiera dupa Milano Design Week, o serie de instalatii special concepute pentru a ilustra ideea unui viitor mai bun.

Fermoarul, devenit deja semnatura recognoscibila a lui Chinneck, este elementul de legatura intre instalatia originala prezentata in primavara acestui an in Milano si Unzip Your Mind, expozitia gandita de artist in colaborare cu Qreator. Folosind acest simbol, Alex deschide in stil suprarealist nu doar pereti facuti din piatra, ci si noi perspective.



Despre filosofia care sta la baza tuturor lucrarilor sale, artistul britanic afirma: „Incerc sa impletesc momente de magie in viata de zi cu zi, creand experiente accesibile, care pot fi vazute, intelese si placute de cat mai multi oameni.”

Qreator si-a propus inca de la lansare sa aduca in premiera experiente care inspira si sustin comunitatile creative din Bucuresti. Expozitia Unzip your Mind deschide seria evenimentelor care celebreaza implinirea a doi ani de Qreator si poate fi vizionata in perioada 22 august - 18 septembrie, iar Intrarea este gratuita. In spatiul Qreator este permis doar accesul persoanelor majore.

Mai mult in Eveniment, Design, Expozitii,


PUBLICITATE: