Elitele avocaturii romanesti, premiate la Gala Romanian Legal Awards organizata de LegalMarketing.ro
Marti, 08 Iunie 2021

 

Credit. Romanian Legal Awards / LegalMarketing.ro

111 Lideri ai avocaturii romanesti, Parteneri Legal Marketing au petrecut aproape 4 ore de Normalitate, fata in fata, la sfarsitul saptamanii trecute la Snagov Club, in cea mai importanta si spectaculoasa Gala a Avocaturii romanesti.

AdPlayers. info

Sase trofee speciale si 30 de trofee aferente ariilor de practica, adevarate opere de arta, creatii ale unui artist plastic roman recunoscut au fost acordate avocatilor si societatilor de avocatura cu performante notabile in anul 2020. Decernarea trofeelor speciale a fost transmisa LIVE pe Profit TV si la Focus Prima TV.

Cuvantul de deschidere a Galei a apartinut Manuelei Nestor, Co-Managing Partner NNDKP, Ioanei Vieru, Global Corporate VP si lui Florentin Tuca, Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii.

In cadrul evenimentului a fost lansat numarul patru al publicatiei Legal Innovation – singura revista premium de legal business si a fost anuntat parteneriatul cu Chambers Europe, LegalMarketing numarandu-se printre sponsorii Galei Chambers Europe Awards, din 22 aprilie, de la Madrid.

111 lideri ai avocaturii romanesti

111 Lideri ai avocaturii romanesti, Parteneri Legal Marketing au petrecut aproape 4 ore de Normalitate, fata in fata si mai apropiati ca niciodata, prezenti la sfarsitul saptamanii trecute la Snagov Club, in cea mai importanta si spectaculoasa Gala a Avocaturii romanesti. Sase castigatori ai Trofeelor speciale si 34 pe arii de practica si zone geografice au fost aplaudati indelung.

Ion Nestor, Manuela Nestor, Florentin Tuca, Gabriel Zbarcea, Parteneri ai caselor de avocatura Musat si Asociatii, Filip & Company, Suciu Popa, ai celor mai importante societati de avocatura din Cluj, Timisoara, Oradea, Sibiu, au devenit noii detinatori ai Trofeelor Romanian Legal Awards, adevarate opere de arta, create de un artist popular consacrat, de la Muzeul Taranului Roman.

Gala a fost intregita de momente speciale sustinute de Elena Hach, Procuror, si de avocata Otilia Sava, reprezentanta Asociatiei Eroilor Romani.

Mai mult in Media, Festival,


PUBLICITATE: