Dumbrava Vlasiei invita in mijlocul naturii tinerii arhitecti inscrisi in concursul de imagine. Complexul rezidential pune la bataie 15.000 de euro
Luni, 05 Martie 2018
 

Credit: Dumbrava Vlasiei

Proiectele arhitecturale pot fi depuse pana pe 1 aprilie, pe site-ul dumbravavlasiei.ro, unde toti cei care vor sa se inscrie isi pot face cont pana pe 19 martie, iar premiul cel mare, pentru proiectul castigator, va fi de 15.000 Euro

adplayers.info

Frumos in orice anotimp, desi primavara nu si-a intrat in drepturi, Dumbrava Vlasiei se intalneste cu tinerii arhitecti inscrisi in concursul de Imagine al complexului  rezidential aflat in mijlocul naturii, anunta organizatorii. Evenimentul, programat pentru sambata, 10 martie, este dedicat tuturor tinerilor arhitecti care n-au implinit inca 31 de ani si care participa la concurs.

Potrivit promotorilor concursului, intalnirea cu tinerii arhitectii va prilejui tuturor participantilor ocazia de a descoperi Dumbrava si atmosfera ei, de a afla detalii despre povestea proiectului si despre infrastructura implementata si vor vedea casele deja construite de arhitecti consacrati. Nu in ultimul rand, participantii vor afla mai multe informatii despre concursul prin care se urmareste obtinerea unui concept architectural extraordinar, care se va concretiza prin realizarea proiectului castigator.

„Suntem nerabdatori sa-i cunoastem pe tinerii arhitecti care dau curs provocarii lansate de noi, aceea de a imagina un proiect arhitectural care sa se integreze perfect in contextul natural al Dumbravei”declara Horia Balan, Project Director la Dumbrava Vlasiei. „Ne dorim foarte mult ca nu numai clientul sa fie multumit de rezultatul final, ci insusi arhitectul sa se simta stimulat si implinit pe intreg parcursul dezvoltarii proiectului gandit de el”.

Care sunt limitele concursului ? Doar Cerul si Natura in mijlocul careia se afla Dumbrava Vlasiei sunt limitele:

„Noi dam mana libera creativitatii acestor tineri si speram sa avem ocazia sa vedem concepte originale, special gandite pentru Dumbrava Vlasiei, care sa reinterpreteze in cheie contemporana arhitectura locala. Unicele constrangeri sunt cele impuse de planul urbanistic zonal. Insa, atunci cand ai posibilitatea de a crea proiecte in mijlocul naturii, aceasta devine inspiratie, iar casele vin sa completeze, nu sa schimbe frumusetea si dinamica locului respectiv. Astfel ca abia asteptam intalnirea din 10 martie dintre arhitecti si minunata Dumbrava a Vlasiei”a mai spus directorul de proiect.

Proiectele arhitecturale pot fi depuse pana pe 1 aprilie, pe site-ul dumbravavlasiei.ro, unde toti cei care vor sa se inscrie isi pot face cont pana pe 19 martie, iar premiul cel mare, pentru proiectul castigator, va fi de 15.000 Euro.

Mai mult in Eveniment, Concurs, 


PUBLICITATE: