Cotidian de targ tiparit in 800-1.000 exemplare. Lunarul Print Magazin face Print & Sign Daily.
Joi, 10 Septembrie 2015


adplayers. Iulian Toma

Print Magazin si organizatorii targului Print & Sign 2015 au scos pe perioada evenimentului Print & Sign Daily.

Distribuita gratuit tuturor vizitatorilor intr-un tiraj zilnic de 800-1000 de exemplare, potrivit editorului Relu Liciu, publicatia este tiparita digital in 16 pagini color si are scopul de a ghida si informa zilnic in privinta noutatilor si evenimentelor ce au loc atat la standurile expozantilor cat si la conferintele organizate pe toata perioada targului (8-11 septembrie).

„Efortul Print Magazin este unul urias pentru a tine la curent vizitatorii cu toate noutatile pe toata perioada Print & sign 2015. Suntem o "mana" de sapte oameni si multi kilometri de batut printre expozanti si conferinte pentru zecile de noutati care au fost publicate zilnic.”, a declarat pentru adplayers Relu Liciu, director general Print Magazin.

La realizarea publicatiei zilnice au participat toti membrii redactiei Print & Sign, pana la seful publicatiei. Din echipa redactiei Print & Sign Daily fac parte Cristian Faur, Romulus Cristea, Dan Calin, Madalina Iancu, Mihai Sava si Sorin Sava.

Aparuta in 2008, Print Magazin este o publicatie lunara de nisa dedicata industriei de tipar si grafica din Romania. Tiparita intr-un tiraj de 2000-2.500 de exemplare, potrivit editorului, revista a scos din tipar pana in prezent peste 350.000 de exemplare.


Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: