Competitie de design interior cu premii de 2000 EUR Wall of Fame, Antalis Design Awards 2018
Marti, 25 Septembrie 2018
 

Credit: Antalis Awards

adplayers. info

Cu premii de 2.000 de euro, competitia de design interior Wall of Fame, Antalis Design Awards isi asteapta participantii.

In cadrul competitiei, Antalis Romania invita designerii de interior, arhitectii si studentii din cadrul facultatilor de  profil sa propuna un proiect de amenajare, a salii de intalniri din cadrul Nod Makerspace, cu ajutorul a minim 3 produse Coala.

Competitia Wall of Fame, Antalis Design Awards 2018, se desfasoara in perioada 01 septembrie – 30 noiembrie 2018. Participantii isi pot trimite propunerile de amenajare a salii de intalniri pe adresa contact@antalisawards.ro, pana la data de inchidere a competitiei.

Doua dintre premii sunt acordate de juriu si un al treilea va fi unul de popularitate, acordat de public. Astfel, proiectul cu cele mai multe voturi din partea publicului, inregistrate pana la data de 30 noiembrie va fi recompensat cu premiul de popularitate. 

Anuntarea castigatorilor va fi facuta pana la data de 31 decembrie 2018.

Premii

Premiul I - 1.000 de euro, trofeul Antalis Design Awards 2018 si implementarea proiectului in cadrul hubului creativilor, NOD MAKERSPACE

Premiul 2  - 500 de euro, trofeul Antalis Design Awards 2018

Premiul de popularitate – 500 de euro – acordat proiectului cu cele mai multe voturi

Juriul

Juriul international este format din: Diana Chivu, castigatoarea trofeului Antalis Interior Design Awards (Paris, 2017); Arkadiusz Chlopik – Marketing Director Central South East European Region, Antalis; Raluca Petisteanu, arhitect, Matius Ichim, arhitect & membru APIIP (asociatia productatorilor si importatorilor din Industria de Publlicitate)

Coala – o gama larga de solutii pentru decorarea interioarelor

Coala este gama de produse dedicata designului interior:

Coala Textile  - materiale ideale, usor de prelucrat si personalizat, estetice,dar si functionale, precum Coala Textile Sound Line, care reduce zgomotul prin absorbtia ecourilor material textil inovator, fiind astfel perfect pentru salile de sedinta sau interioare aglomerate.

Coala Wallpaper – materiale de tip tapet cu sau fara adeziv, usor de aplicat si personalizat, cu finisaje diverse precum piele, nisip sau canvas, dar si materialul tip folie tabla scolara pe care poti scrie cu creta.

Coala Magnetics – materiale de tip magnet,  ideale pentru semnalizarea interioarelor usor de aplicat si schimbat.

Parteneri ai Wall of Fame, Antalis Design Awards sunt:  APIIP (Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate), Grup Transilvae, Pastel, Mater & Nod Makerspace, AdPlayers si Print Romania.

Antalis este liderul european in distributia de hartie B2B (numarul 1 in intreaga lume, in afara Statelor Unite) si in industria ambalajelor industriale si al doilea in distributia materialelor suport pentru comunicare vizuala in Europa. In 2017, grupul a raportat vanzari de 2,4 miliarde euro si a angajat 5.500 de persoane care deservesc aproape 140 000 de clienti, in 43 de tari.

Regulamentul com petitiei si detaliile de participare sunt publicate pe pagina www.antalisawards.ro.
Inscrierile sunt asteptate pe adresa contact@antalisawards.ro.


Mai mult in Eveniment, Concurs,


PUBLICITATE: