Colectie de designer roman la Alianta Awards Gala, United States Institute of Peace, Washington
Miercuri, 27 Septembrie 2017

Credit: Andra Turcanu / PR 

adplayers. info

Colectia de gala semnata de designerul roman Andra Turcanu a stralucit in lumina reflectoarelor in cadrul evenimentului Alianta Awards Gala de la Washington care a avut loc vineri, 22 septembrie, la United States Institute of Peace, la invitatia si initiativa ambasadorului Mark Gitenstein.

“Am avut deosebita onoare de a participa la un eveniment de gala superb, alaturi de reprezentanti ai diplomatiei americane si romanesti, intr-o cladire impresionanta si intr-o atmosfera de neuitat. Am avut privilegiul de a arata celor prezenti 14 piese Loulou create special pentru acest eveniment prin care mi-am propus sa fac cinste imaginii Romaniei in America.”, a povestit onorata Andra Turcanu, fondatorul Loulou.   

Chang Oh Turkmani, gazda evenimentului prin care se sarbatoresc relatiile de natura culturala, economica si nationala dintre Romania si Statele Unite si reprezentant de seama al board-ului Aliantei, a decernat premiul pentru presedintele George W. Bush pentru contributia acestuia la alianta romano-americana.

“Am fost extrem de onorata ca doamna Chang a purtat pe tot parcursul galei o tinuta Loulou, facuta special pentru domnia sa si pentru aceasta ocazie, o rochie din matase cu cristale Swarovski si cu flori prelucrate manual.”, povesteste Andra Turcanu.   

Seara de gala care s-a desfasurat in prestigioasa cladire din fata U.S. State Department cu priveliste catre Lincoln Memorial, a avut invitati foarte importanti din  mediul diplomatic roman si american, celebritati si reprezentanti ai presei americane alaturi de care organizatia Alianta a celebrat cele mai importante dintre realizarile romano-americane din 2017.

“Au fost decernari de premii, momente artistice traditional romanesti, discursuri diplomatice si la final a fost momentul in care fashion-ul romanesc si-a “spus” cu mandrie cuvantul. Reactiile au fost minunate, tinutele au fost laudate, ba chiar multe dintre doamnele prezente si-au manifestat dorinta de a le purta la urmatoarele evenimente, ceea ce ma onoreaza teribil.”, povesteste cu entuziasm designer-ul ale carei creatii sunt prezente in magazine de pe 3 continente.

La Alianta Awards Gala de la Washington din 22 septembrie au mai fost prezenti Excelenta Sa Ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm, Excelenta Sa Ambasadorul Romaniei la Washington George Cristian Maior, Fostul Ambasador SUA in Romania Mark Gitenstein, Presedintele Alianta, Fostul Ambasador SUA in Romania Jim Rosapape, Membru Fondator Alianta, Fostul Ambasador SUA in Romania Michael Guest, Fostul Ambasador SUA in Romania JD Crouch si alte oficialitati romane si americane, oameni de afaceri romani si americani, membrii ai comunitatii romano-americane din SUA.

Mai mult in Eveniment, Branding


PUBLICITATE: