Burci vorbeste prima data despre inceputurile publicitatii postcomuniste
Marti, 16 Noiembrie 2010
 

Cristian Burci, Fondatorul Graffiti BBDO si Prima TV. ( 
foto: ZF.ro

(AdPlayers, Iulian Toma)

Cristian Burci, unul dintre primii antreprenori ai industriei de comunicare din Romania de dupa 1990, vorbeste despre inceputurile publicitatii postcomuniste, potrivit unor informatii apropiate organizatorilor evenimentului Zilele Biz.

Informatia a fost confirmata astazi de Marta Usurelu, Redactor Sef al revistei Biz,  organizatorul Zilelor Biz. Usurelu a afirmat in exclusivitate pentru AdPlayers ca, din informatiile pe care le detine, Cristian Burci va vorbi pentru prima data in 20 de ani in cadrul unui eveniment de profil despre inceputurile publicitatii din Romania in perioada de dupa decembrie 1989.

Controversat pentru legaturile sale cu lumea politica, Cristian Burci este fondator al agentiilor Graffiti BBDO (agentie de publicitate) si Media Direction (agentie de media), fondatorul postului de televiziune Prima TV (fostul Amerom Television) si ulterior cel care a achizitionat retelele de radio Contact si Uniplus, inainte de vanzarea catre grupul SBS si rebrandingul acestora la actualele Kiss FM si Magic FM.

In prezent, Burci este presedinte si detinatorul pachetului de control al producatorului de vagoane de marfa International Railway Systems (IRS), a carei tinta de cifra de afaceri se ridica de curand la 750 Milioane EUR, dublul investitiilor in media din Romania anului 2010. 

Mai mult in EVENIMENT


PUBLICITATE: