Antalis Romania: 29 Milioane EUR hartie si suport pentru publicitate in 2009
Joi, 23 Septembrie 2010


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Prezenta la Digital Print & Sign, compania Antalis Romania a avut o cifra de afaceri de 29 Milioane EUR in 2009. 

Cu vanzari in Romania cuprinse intre 2,700 si 3.000 de tone pe luna, distribuitorul de hartie si suport pentru industria de marketing si comunicare a inregistrat pe prima jumatate a lui 2010 vanzari de 12 Mil. EUR, in conditiile in care piata a scazut cu aproximativ 40% comparativ cu 2008, dupa cum a afirmat pentru AdPlayers, Lorett Profir, Managing Director al companiei.

Pe o suprafata expozitionala de aproximativ 60 mp, compania expune in cadrul Digital Print & Show cu toate cele 4 segmente de business fiind si primul targ la care participa dupa fuziunea cu Map Merchant, din 2009.

„Ca noutati, la Digital Print & Sign 2010, am venit cu proaspat lansata divizie de packaging, cu zona de produse reciclate, cu hartiile speciale, la care se adauga materialele rigide pvc de la Viscom si altele”, a afirmat pentrui AdPlayers Alina Penciu, Communication Manager la Antalis Romania. 

Antalis Romania realizeaza zilnic intre 180 si 250 de livrari de diferite tipuri de hartii si suporti pentru industria de publicitate, si are sapte fliliale in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Galati, Sibiu si Bacau. Cu 100 de angajati pe piata romaneasca, compania are trei depozite in Capitala, Iasi si Cluj, din care numai cel din Bucuresti reprezinta un nod logistic care se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp.

Cu 6.900 angajati si 51 de filiale in intreaga lume, grupul Antalis din care face parte compania locala a realizat anul trecut la nivel mondial o cifra de afaceri de 2,8 Miliarde EUR din patru segmente de business: print, office, packaging si visual communication. La nivel international, Antalis distribuie 2,3 Mil. tone hartie si are in jur de 20.000 livrari zilnice numai in Europa.

Mai mult in Eveniment, AdPlayersREPORT .


PUBLICITATE: