Alina Damaschin si Andreea Ghenoiu, in dialog la Kindful Brands, pe 7 decembrie
Luni, 20 Noiembrie 2017

Credit: Cannes Lions Romania

Printre speakerii evenimentului Kindful Brands se numara si Tahaab Rais, unul dintre cei mai titrati oameni de strategie la nivel mondial, aflat pentru a doua oara in Romania, in 2017, Above 106 - trupa de elita de la The Alternative School, Nicoleta Talpes – Managing Partner Media Image Factory si invitatii sai

adplayers.info

Ex jurat PR Lions 2017, Alina Damaschin, Managing Partner la Rogalski Damaschin si Andreea Ghenoiu, Group Creative Director, Jazz - viitorul jurat la sfarsitul lunii noiembrie la EUROBEST, intra in dialog la Kindful Brands, pe tema creativitatii contemporane din perspectiva de initiatorilor de campanii cu miza sociala, anunta responsabilii de comunicare ai biroului Cannes Lions Romania.

Evenimentul si continutul acestuia este gandit inclusiv din perspectiva experientei Alinei Damaschin - primul castigator al unui gold romanesc la Lions Entertainment, dar si cea de evaluator la competitii internationale de creativitate in care a fost selectata Andreea Ghenoiu.

Printre speakerii Kindful Brands se numara si Tahaab Rais, unul dintre cei mai titrati oameni de strategie la nivel mondial, aflat pentru a doua oara in Romania, in 2017, Above 106 - trupa de elita de la The Alternative School, Nicoleta Talpes – Managing Partner Media Image Factory si invitatii sai, intr-un panel despre succesele locale ale companiilor care au mizat pe social si au castigat. Mihaela Paduraru va veni de asemenea cu noutati de la Paris, unde zilele acestea are loc intalnirea globala a Produsul Anului, platforma pe care o reprezinta in Romania.

Cu experienta de 19 ani in comunicare Alina Damschin are o experienta inclusiv in advertising unde a coordonat proiecte de comunicare integrata pentru branduri internationale si locale. A intrat in PR mai intai ca Managing Director, apoi ca partener in cadrul Rogalski Damaschin Public Relations, singura agentie carea castigat un Gold Lion. Anul acesta a reprezentat Romania in juriul Lions PR de la Cannes.

De peste 12 ani in publicitate, Andreea Ghenoiu  este de trei ani Group Creative Director la Jazz unde a lucrat pe branduri nationale si internationale precum Avon, Groupe Societe Generale, Provident, Muller, Medlife, PepsiCo. In ultimii trei ani, Jazz a devenit una dintre cele mai premiate agentii independente din Romania, reusind in 2016 sa obtina primul leu de aur la Cannes, pentru o agentie romaneasca independenta. Andreea a initiat si a lucrat la proiectul castigator – “Opreste Barbaria, Salveaza Ciocarlia” – prima campanie care a schimbat o lege in Romania cu 0 buget.

Kindful Brands va aduce toate noutatile scenelor internationale la Bucuresti si va saluta performantele brandurilor locale in materie de inteligenta sociala, dar si economica. Evenimentul va avea loc pe 7 decembrie la Seneca AntiCafe incepand cu ora 14:00, iar organizatorii sunt Love and Lobby in parteneriat cu Media Image Factory, cu sprijinul Seneca AntiCafe, The Alternative School si Cannes Lions Romania.

Taxa de participare la eveniment este de 50 de euro. Finalistii si castigatorii Cannes Lions & Eurobest 2017– intrarea libera, iar Veteranii The Alternative School – 25 de euro. Rezervarea si confirmarea participarii se poate face la adresa win@canneslions.ro

Mai mult in Eveniment, Festival, Training


PUBLICITATE: