Afisaje din Epoca de Aur scoase la licitatie
Vineri, 08 Aprilie 2016
 
Afisaje din "Epoca de Aur" scoase la licitatie

adplayers. Iulian Toma

Adevarata fresca in imagini a Epocii de Aur, asa cum era denumita perioada inainte de decembrie ’89, o selectie de afise care se remarca pe alocuri prin umor au fost scoase la licitatie de casa Artmark.

Astfel, un poster din 1970 – 1980 cu mesajul "Nu interveniti la lucrari pentru care nu aveti calificare" (pret de pornire: 50 euro) poate fi cu usurinta adaptat la zilele noastre si la fel de usor ignorat. La fel si un afis cu "Marfurile vandute nu se primesc inapoi" din 1970 (pret de pornire: 70 euro).



O alta vedeta a licitatiei, un afis cu Ci-Co este in continuare in preferintele tuturor, cu un pret de pornire de la 25 euro.

Cunoscut ca unul dintre simbolurile puternice ale Revolutiei din ´89, Drapelul cu stema RSR decupata fluturat in acele zile pe strazile Bucurestiului are un pret de pornire este de 35 euro.

Afise ca “Fumatul Interzis” sau "Fumatul in timpul mersului pe intreg teritoriul intreprinderii interzis cu desavirsire", din anii 1980, dar si un packaging de tigarete “Tractor” sau chiar Stema Republicii Populare Romane din anii 50-60 sunt scoase la licitatia unei epoci despre care nu doar cei mai tineri, dar nici cei batrani nu le-au vazut "pe viu".

N-a scapat de jocul pretului de achizitie nici Iliuta Pronosport, personajul care anima jocul "pronosport" al celor mai impatimiti concurenti.

Expozitia poate fi vizitata pana marti, 19 aprilie, cand, la ora 19:30, va incepe Licitatia Epoca de Aur la sediul Artmark, Palatul Cesianu-Racovita, str. C.A. Rosetti, nr. 5.




Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: