A inceput seria video cu experientele Treasure Games in the Park, primul reality show in social media din Romania
Luni, 31 Octombrie 2022

 

Cronicari Digitali, platforma creata de Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART), a dat startul documentarii video a primului reality in social media din Romania pe YouTube, marti, 18 octombrie! Filmat in vara, timp de o saptamana, „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” urmareste 10 creatori de continut grupati in 5 echipe in timp ce descopera locuri, traditii si experiente in cel mai nou Geoparc UNESCO al Romaniei.

AdPlayers. info

Cronicari Digitali, platforma creata de Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART), a dat startul documentarii video a primului reality in social media din Romania pe YouTube, marti, 18 octombrie! Filmat in vara, timp de o saptamana, „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” urmareste 10 creatori de continut grupati in 5 echipe in timp ce descopera locuri, traditii si experiente in cel mai nou Geoparc UNESCO al Romaniei.

In primul episod, privitorii sunt familiarizati cu participantii si sunt introdusi in povestea „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului”. Echipa implicata in realizarea primului reality show in social media din Romania a urmarit premiera pe canalul de YouTube Treasure Games din sediul Zaga Brand, sarbatorind cu vin spumant, cookies si pizza, in contrast cu incercarile grele prin care au trecut si cu gandul la experientele culinare de fine dining  pregatite de chef Liviu Lambrino in Tinutul Buzaului.

Pentru cei care dau subscribe  YouTube Treasure Games, in fiecare saptamana povestea se va completa cu cate doi noua episoade, pe parcursul urmatoarelor saptamani. Echipa castigatoarea „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” va fi dezvaluita in ultimul episod, pana atunci suspansul fiind maxim, mai ales pentru comunitatile creatorilor de continut, care au fost provocate sa indice castigatorii. Cei care au raspuns corect vor fi rasplatiti cu pachete speciale de la Orange Romania. De altfel, pe tot parcursul urmatoarelor saptamani fiecare episod va veni insotit de surprize si concursuri pentru urmaritori. Primul capitol „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” a avut drept giveaway tricoul oficial #TreasureGames, castigatorii fiind desemnati dintre cei care care au comentat in prima ora dupa premiera video.


„Dupa mai bine de trei luni de pregatiri, timp in care am vazut si revazut sute de ore de filmari, surprinse inclusiv cu ajutorul a 10 action camera DJI purtate permanent de concurenti, incepe serialul video cu toate probele si incercarile din Treasure Games in Park! Va fi intens si o sa va faca pofta de plimbare!

Alaturi de concurenti, am urmarit cum arata si pe video primul reality-show in Social Media din Romania, un proiect interactiv de descoperire si punere in valoare a patrimoniului din Romania, organizat de Cronicari Digitali in aceasta vara.

Am avut un Watch Party pe canalul nostru de YouTube, la care ne bucuram ca am avut parte de o audienta calda si activa. Speram ca in zilele urmatoare tot mai multi o sa intre in povestea Treasure Games! Este o serie video, prima care spune povestea unui reality show in social media din Romania, in care aratam o altfel de explorare a unor locuri in care oricine poate porni ca turist”, spune Cristian Teodorescu, producatorul general al seriei video  „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului”.

Participantii vor putea fi urmariti in peste 40 de experiente inedite in Tinutul Buzaului pe canalul  YouTube Treasure Games in fiecare marti si joi, de la ora 19:00.

Cel mai nou Geoparc International UNESCO din Romania, Tinutul Buzaului, a fost vedeta principala, in aceasta vara, in showul gandit de Cronicari Digitali, brandul cultural creat de Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART). Acum, povestea primului reality show in social media se compleaza si cu documentarea video o intregii experiente.

Zece creatori de continut, care au comunitati importante in special pe Instagram, au luat parte la explorari ale unor locuri fascinante din Romania, intalniri cu artisti si mesteri populari, oameni de legenda si experiente in satele din Tinutul Buzaului. Aventura lor, care poate fi urmarita pe Instagram si Facebook dupa hashtagurile #CronicariDigitali si #TreasureGames, s-a terminat cu o festivitate de premiere desfasurata la baza Masivului Penteleu, arie protejata din Carpatii de Curbura.

Ceremonia a fost urmata de o experienta culinara, pregatita alaturi de Electrolux si Chef Liviu Lambrino.

Pornind din Bucuresti, trecand prin Buzau si ajungand apoi pana in zona de nord a judetului Buzau, pe cursul raului Basca Rozilei, concurentii au descoperit peisaje variate, trecand de la campie la deal si munte.

Cei zece concurenti, grupati in 5 echipe, s-au intalnit cu mestesugari, artisti, personalitati locale si au luat contact cu traditii si obiceiuri specifice zonei. De exemplu, in Manzalesti, Cronicarii Digitali au fost invitati in hora, in propria ograda, de cel mai varstnic localnic, Gica Baciul, care la 100 de ani a demonstrat si dansul traditional Baba si Unchesul, dar a doinit si la fluier pentru „Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului”.

„Treasure Games in the Park: Tinutul Buzaului” este organizat de Cronicari Digitali, brandul cultural creat de Zaga Brand si Asociatia Human Made Art (HUMART).

Co-organizatori sunt Consiliul Judetean Buzau si Asociatia Tinutul Buzaului.

Partenerii primului reality show in social media din Romania sunt Raiffeisen Bank Romania,  Orange Romania, Electrolux Romania si Ursus Breweries. Imaginile spectaculoase au fost suprinse cu ajutorul unor action camera DJI, iar Opel si Peugeot au fost masinile oficiale, oferite de partenerul de mobilitate TRUST MOTORS. Aventurile participantilor au fost concentrate intr-un jurnal la Magic FM.

Mai mult in Eveniment, Sponsorship


PUBLICITATE: