50 de designeri expun la hub-ul creativ The Ark in Cloud no 9 Pop Up Store
Marti, 14 Noiembrie 2017

50 de designeri romani expun in hub-ul creativ The Ark la Cloud no 9 Pop Up Store. Credit: Talentivity

adplayers.info

50 de designeri romani expun la hub-ul creativ The Ark, pe 18 si 19 noiembrie, in cadrul evenimentului Cloud no 9 Pop-up Store. Uniti sub tema iernii #FellingBlue, cei 50 de designeri promit sa aduca in fata pasionatilor de fashion cele mai noi colectii, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar si tinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public.

“Printre lucrurile care nu ar trebui sa ne lipseasca din garderoba se numara fustele din piele, rochiile statement, paltoanele lungi si neaparat o pereche de cizme. Cizmele lungi sunt incaltarile cheie ale sezonului si este bine sa stiti ca le puteti asorta si cu cea mai glam rochie pe care o aveti in garderoba, dar si cu o pereche de jeansi uzati”, spun organizatorii.

Printre expozantii editiei din 18-19 noiembrie, de la The Ark se numara: Loulou The Brand Outlet, Otilia Flonta, Csilla Tulogdy, Chemistry, Framboise, Lure Studio, Minelli, Shukar Bijoux, Larisa Dragna, Colorescu, Maison Ilia, Pruthya, AEP Jewelry, Muna Radu, Maraboo, Ioana Preda, Atelier Faiblesse, Alexandra Nacu, Indria, SilkDom, Revival Of Wigs, Maison Couchou, Bijoux et Bisous, Samara Jewelery, Shakara, JBJ, Vanilla Leather, NEBS, Kyrushka, Sacpartout, Dhanna Shop, Brise, Miss Mary a Little

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat cu 5 ani in urma, in 2012, din dorinta de a descoperi tineri creatori romani si de a contribui la transfomarea povestilor de dragoste pentru design in povesti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentreaza creativitatea celor mai talentati designeri romani si comorile care le poarta numele, amprenta, personalitatea.

Mai mult in Eveniment, Design, PR, Retail


PUBLICITATE: