Ziua Familiei la SKODA din Romania, in primele 5 cele mai bune proiecte ale marcii in lume
Vineri, 09 Martie 2018


Ziua Familiei la ŠKODA, in Romania. Credit: Aviamotors

adplayers.info

„Ziua Familiei la ŠKODA” a fost recunoscut ca fiind printre primele cinci cele mai bune proiecte ale marcii la nivel mondial, in 2017. Recunoasterea a fost adusa pe 27 februarie, la Berlin, in cadrul evenimentului ŠKODA Best Practice Award 2017.

Fiind o marca de familie, ŠKODA a motivat acest eveniment din nevoia de a-si aduce publicul si mai aproape. 
Proiectul a constat intr-un eveniment dedicat publicului larg, desfasurat in mai 2017, concomitent, in 8 showroom-uri din tara. 

Nominalizat pe lista scurta a celor mai bune proiecte de anul trecut din intreaga retea, „Ziua Familiei la ŠKODA” sta alaturi de „Meet and Win Tour” (Austria), “KAROQ Pre-launch tour” (Italia) – campania castigatoare, “Follow KODIAQ” (Rusia) si KARAVANAQ (Spania).

„Am vrut sa deschidem showroom-urile catre intreg publicul care se bucura de masinile noastre: adica familiile in intregul lor, cu mic, cu mare” a declarat Patricia Zegreanu, Director de Marketing si Comunicare ŠKODA Romania.

„Am vrut sa le aratam clientilor nostri ca locul in care-si intalnesc pentru prima data masina e unul la fel de primitor si plin de bucurie ca tot ce tine de modelele ŠKODA, ca showroom-urile in care ne intalnesc sunt pline de caldura, ca personalul care li se dedica in aceste showroom-uri este nu doar extrem de profesionist, ci sunt oameni care isi doresc sa inteleaga cu adevarat nevoile unei familii, sa tina cont de ele in recomandarile lor si sa se implice in crearea unor experiente de drum pline de bucurie pentru cei care aleg ŠKODA.” a mai adaugat Patricia Zegreanu.

Potrivit oficialului de marketing, dupa succesul editiei din 2017, ŠKODA Romania intentioneaza sa duca mai departe acest eveniment si sa-l transforme in traditie. Astfel, in preajma Zilei Internationale a Familiei, sarbatorita pe 15 mai, principalele showroom-uri ŠKODA din tara isi vor deschide din nou portile cu jocuri, surprize si experiente pline de bucurie pentru cei mici si cei mari.

Mai mult in Eveniment, 

 


PUBLICITATE: